Bivša mis Univerzuma pokazala doslovno sve

Bivša mis Univerzuma Olivija Kulpo (28) je uslikana bez grudnjaka na jahti u Kabo San Lukasu, a ono što joj je potom “ispalo” iznenadilo je mnoge.

Naime, manekenka je uživala u suncu na luksuznoj jahti sa svojom mlađom sestrom i prijateljicama, a onda je skinula gornji dio kupaćeg kostima kako bi što bolje osunčala grudi.

Sa njom je bila njena sestra Sofija Kulpo (23) i prijateljica, manekenka Devon Vindzor (26), a djevojke su se potpuno opustile i razgolitile.

To su sve zabilježili meksički fotografi, a kada su stigli nepoznati muškarci, Olivija je brzo obukla brushalter i sakrila grudi.

Ona je ostala u svom seksi, minijaturnom plavom bikiniju, ali joj se zatim desio još jedan “blam”. Gaćice je toliko povukla u vis na kukove, da su joj se urezale u najintimniji dio tijela i svi su mogli da vide njene usmine, piše “Telegraf.rs”.

Iako nije previše visoka i nema klasičnu “mršavu” manekenksku građu, Olivija je 2012. godine proglašena najljepšom i najseksipilnijom ženom na svijetu – za mis Univerzuma, a od tada je krasila mnoge naslovnice svjetskih magazina.

U posljednjih nekoliko mjeseci ona se zabavlja sa ragbistom Kristijanom Mekafrijem (24) i često objavljuje njihove zajedničke seksi fotografije na društvenim mrežama.

Žene.ba