Broderick zahvalan na braku s Jessicom Parker: Ne vjerujem da su prošle 23 godine

Kada je Broderick nedavno u emisiji “SiriusXM’s Radio Any show with Bruce Bozzi” upitan koja je tajna njegovog braka s Parker, odgovorio je kako zapravo ni on sam ne zna.

“Stalno komuniciramo i ona je moj najbolji prijatelj. Ne znam koja je tajna sretnog braka, ali znam da sam veoma zahvalan i da je volim. Ne mogu vjerovati da je prošlo toliko vremena. Ne osjećam da jeste”, kazao je Broderick.

Foto: EPA-EFE Foto: EPA-EFE

Glumac je dodao kako također ne vjeruje da su roditelji 18-godišnjeg sina, ali i 11-godišnjih blizanki Marion i Tabithu.

U razgovoru se osvrnuo i na nedavni zajednički angažman s njegovom suprugom u predstavi “Plaza Suite” kazavši kako naprosto ne vjeruje koliko je Sarah talentovana.

Foto: EPA-EFE Foto: EPA-EFE

“Nikada nisam glumio s njom. Bila je toliko odlična u svojoj ulozi. Samo sam se podsjetio koliko je pametna, komična i sjajna glumica”, istakao je Broderick, prenosi Klix.

Parker je često u svojim intervjuima govorila da sa suprugom ne razgovara o poslu jer se trudi držati odvojenima privatni i profesionalni život. Kako kaže, kad je kući čeka troje djece, nema potrebe za razgovor o poslu.

 

Žene.ba