Drastično odrezala kosu: Frizura koja bi rijetko kome pristajala, na Irini Shayk izgleda odlično

Poznata manekenka kosu nije skratila ni nakon porođaja, no čini se da je napokon stiglo vrijeme za velike promjene. Nova, kratka frizura istaknula je njezine lijepe crte lica, a zelene oči još su više došle do izražaja.

Ruska manekenka Irina Shayk od samog početka karijere ima dugu, tamnu kosu koja je, uz plave oči i pune usne, jedan od njenih glavnih aduta.

32-godišnja partnerica Bradleya Coopera, s kojim ima jednogodišnju kćerkicu Leu, dugu kosu nije skratila ni nakon poroda, no čini se da je napokon stigao trenutak za velike promjene.

Na tjednu muške mode u Milanu Irina je osvanula u gotovo neprepoznatljivom izdanju, s frizurom koja bi malo kojoj ženi tako dobro pristajala.

Na reviji brenda DSquared2 manekenka je snimljena u uskom crnom odijelu, koje je odjenula na golu kožu, s repastom bob frizurom i rijetkim šiškama.

Umjesto modernog ravnog boba na koji su se nedavno odlučile Jennifer Lopez i Ashley Graham, Irina je priliku dala slojevitoj, repastoj frizuri do ispod ušiju, zbog koje je izgubila dosta volumena te tankim šiškama koje tek tu i tamo prekrivaju čelo.

Tamnosmeđu boju posvijetlila je na svijetlosmeđu boju lješnjaka s crvenim odsjajem, koja joj odlično stoji.

Jednostavno, ali savršeno skrojeno odijelo Irina je odjenula uz seksi sandale s remenčićima, iz kolekcije brenda DSquared2 za 2019. godinu.

Manekenka se na reviji pojavila u društvu menadžera Alija Kavoussija, dok je Bradley ostao kod kuće čuvati kćerkicu Leu.

Gloria.hr