Meghan i Harry prvi put u javnosti: Za ono što su pričali dobili 500.000 dolara?

Princ Harry i Meghan Markle pojavili su se u javnosti prvi put od Megxita.

Kako piše New York Post, na summitu o alternativnim investicijama u Miamiju koji je sponzorirao JPMorgan njihovo kratko izlaganje na pozornici najavila je najbolja prijateljica Opre Winfrey Gayle King.

“Harry je pričao o mentalnom zdravlju i kako ide na terapiju posljednjih godina kako bi prevladao traumu zbog gubitka majke. Pričao je kako su događaji iz njegovog djetinjstva ostavili traga na njemu te da razgovara sa stručnjakom za psihičko zdravlje. Osvrnuo se i na Megxit rekavši da je to bilo jako teško za njega i Meghan, ali da ne žali zbog svoje odluke jer želi zaštititi svoju obitelj. Ne želi da Meghan i njihov sin Archie prolaze kroz ono kroz što je on prolazio kao dijete”, rekao je izvor.

Na summitu je bila i Meghan, koja se kratko obratila okupljenima i govorila isključivo o ljubavi prema mužu.

Izvor je dodao da je njihovo pojavljivanje na summitu bilo obavijeno velom tajne te da su najavljeni kao govornici. Zasad nije poznato jesu li Meghan i Harry, koji su najavili da žele biti financijski neovisni, plaćeni za dolazak na summit.

Izvor tvrdi da su na događanje došli privatnim avionom i da su vjerojatno odsjeli u vili Serene Williams u Palm Beachu. Serena i Meghan su bliske prijateljice.

Stručnjak za brendiranje Mark Borkowski smatra da su za pojavljivanje na summitu vjerojatno dobili pola milijuna dolara.

Ovo nije prvi put da je Harry govorio o psihičkom zdravlju. U intervjuu za The Telegraph 2017. godine rekao je da je isključio sve emocije na dva desetljeća prije nego što je potražio profesionalnu pomoć.

Otkako su napustili svoje položaje u kraljevskoj obitelji, Meghan i Harry žive na otoku Vancouveru sa sinom Archiejem.

“Odluka koju smo donijeli da odstupimo s položaja nije lako donesena. Tu su brojni mjeseci razgovora i godine izazova. Znam da nisam bio uvijek u pravu, no ovdje zaista nije bilo druge opcije”, rekao je Harry u siječnju na privatnoj večeri.

 

(Index.hr)