Ryan Reynolds o vjenčanju s Blake Lively na plantaži: Bila je to golema greška

Glumac Ryan Reynolds izvinio se što je oženio kolegicu Blake Lively na plantaži, a sve je opisao kao “golemu jebenu grešku”.

Par se u posljednje vrijeme našao na udaru kritika jer su se 2012. godine vjenčali na jednoj od najstarijih američkih plantaža Boone Hallu u Mount Pleasantu u Južnoj Karolini.

Prvi put se pitanje lokacije njihovog vjenčanja potegnulo 2018. kad je on podržao film Black Panter. Ljudi su ga zasuli tvitovima u kojima su mu spočitavali ironiju u tome što podržava afroameričku kulturu, a oženio se na mjestu na kojem su mnogi robovi umrli.

“Plantaža je malo čudan izbor za slavlje ljubavi i braka. Siguran sam da Auschwitz izgleda divno u sezoni vjenčanja, no ne bih se ženio tamo”, tek je jedan o brojnih komentara.

Danas Reynolds tvrdi da će izbor Boone Halla biti nešto što će zauvijek žaliti.

“Nemoguće je to povući. Ono što smo u to vrijeme vidjeli bile su fotke vjenčanja na Pinterestu. Kasnije smo shvatili da je to mjesto izgrađeno na tragediji”, rekao je.

“Takva golema jebena greška može vas ili ugasiti ili vas pokrenuti. Ne znači da više nećete sjebati, no mijenjanje obrazaca i izazivanje stereotipa je posao koji ne prestaje”, rekao je za Fast Company.