enterijer

Jastuci u obliku bundeve: Obojite prostor jesenjim nijansama

Autor: Žene.ba
FOTO: Temu
Ozbiljno je zahladnjelo i jesen je ušla na velika vrata, kiša je stalno uz nas, kao i jesenske čizmice, jakne i veste. No nakon dugog i jako vrućeg ljeta sretni smo što napokon možemo uživati u udobnim trenucima kod kuće, začinjenim posebnim jesenskim radostima.

Specijaliteti s bundevom poput prefinih sočnih muffina s bundevom i čokoladom ili kolača od bundeve s kremom od sira i vanilije tako se dobro uklapaju u taj ugođaj, a ni ukusna i krepka juha od buče nikako ne bi bila naodmet.

No ovoga puta nećemo govoriti o hrani, već o preslatkim jastučićima u obliku mnogima omiljene bundeve, našli smo ih na Temuu, a izgledaju tako mekano, toplo i lijepo da bismo odmah rado zagrlili barem jedan i udobno se ušuškali na kauču, prenosi zadovoljna.hr

Dolaze u čak sedam boja – crvenoj, bijeloj, plavoj, narančastoj, žutoj, smeđoj i zelenoj te dvjema veličinama – s promjerom od 20 i 35 centimetara. Svi modeli imaju i smeđu peteljku i baš bi lijepo izgledali na kauču ili krevetu, a u trenu podignu i razvedre prostor.

Oni koji su ga već naručili kažu da je boja ista kao na slici te da su stvarno mekani i kvalitetni.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba