Kao blizankinje

Cindy Crawford sa kćerkom pozirala na crvenom tepihu

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Supermodel Cindy Crawford i njena kćerka Kaia Gerber plijenile su pažnju na otvorenju radnje satova Opera House u Parizu. Ovaj događaj bio je prilika da majka i kćerka prikažu svoj stil i eleganciju, obučene u kreacije renomiranog brenda Gucci.

Obje su izabrale sofisticirane crne kombinacije koje su upotpunile luksuznim dodacima. Kaia je svoju odjevnu kombinaciju upotpunila ogrlicom, satom i štiklama s niskom petom, dok je Cindy odabrala slične detalje, uključujući ogrlicu i sat, te otvorene štikle. Njihov skladan izgled nije prošao neprimijećen među prisutnim fotografima, koji su ih oduševljeno zabilježili.

Na društvenim mrežama ubrzo su uslijedili brojni komentari obožavatelja koji su pohvalili njihov izgled i stil. Neki od komentara uključuju: „Prelijepe ste“, „Ona je definitivno tvoja kopija. Kakva dama!“, „Divne i elegantne“, „Wow. Svaka čast objema na fenomenalnom izgledu i profinjenosti.“

Osim što su prisustvovale ovom glamuroznom događaju, Cindy i Kaia su nedavno bile viđene na otvorenju Olimpijskih igara, gdje su se pridružile drugim poznatim ličnostima poput Cynthia Erivo i Ariane Grande.

Kaia Gerber, koja je odavno krenula majčinim stopama u svijetu manekenstva, nedavno je proširila svoju karijeru i na glumu. Od 2021. godine, ona je u vezi s glumcem Austinom Butlerom, što je dodatno pridobilo pažnju medija i fanova.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba