Ljepota

Najbolje kreme za područje oko očiju koje će smanjiti tamne krugove i natečenost

Autor: Žene.ba
cover-okoloocna-krema-970x546

Kad govorimo o njezi kože lica, naglasak se uvijek stavlja na hidratantnu kremu i serume koji imaju epitet neizostavnih proizvoda u svakoj kozmetičkoj torbici i predstavljeni su kao prvi korak u svakoj beauty rutini. Međutim, tom beauty dvojcu nedostaje još jedna stavka, a riječ je o kremi koja njeguje područje oko očiju.

@harperandharley

I dok mnogi i dalje zaobilaze ovaj korak u njezi lica te cijelo područje tretiraju jednom kremom, treba imati na umu kako je klasična hidratantna krema preagresivna za područje oko očiju s obzirom na to da je riječ o iznimno tankoj koži. Isto onako kako usne tretiramo posebnim proizvodima i pružamo im dozu njege, vitamina i hidratacije, tako trebamo njegovati i područje oko očiju, a tu uskaču okoloočne kreme.

@kiehls

Ne bi li bilo lijepo svako jutro probuditi se s licem koje odaje dojam odmornosti i svježine, umjesto natečenosti i tamnih krugova, podočnjaka koji su česti jutarnji “gosti”? Užurban način života, manjak sna, manjak hidratacije, kao i loša prehrana – sve je to vidljivo na našoj koži, a upravo je koža na području oko očiju jedno od prvih mjesta koje odaje takve znakove. Naravno, treba krenuti od unutarnje njege i pobrinuti se da tijelo ima dovoljno sna, kao i da se unosi dovoljna količina vitamina, a krema za područje oko očiju također će pomoći da se taj efekt smanji. Smanjenju efekta pomoći će i okoloočna krema sa svojim umirujućim sastojcima koji zaglađuju kožu. Dovoljno ju je nanijeti prstima i laganim pokretima utapkati je na područje oko očiju kako biste pomogli što boljoj apsorpciji kreme u kožu. U nastavku donosimo najbolje kreme koje se vrlo lako, uz korektor, mogu nazvati malim čarobnjacima zbog kojih će se podočnjaci i natečenost smanjiti, a vikend pred nama idealno je vrijme da prije spavanja isprobate neku od krema kako biste se ujutro probudili korak bliže koži koja izgleda svježe i odmorno.

Clarins Multi-Active Eye
La Roche-Posay Hyalu B5 Hyaluronic Acid Eye Cream
Tata Harper Illuminating Eye Creme
La Mer The Eye Concentrate
Estée Lauder Advanced Night Repair Matrix Synchronized Recovery Eye
The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG
Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado
Origins GinZing Eye Cream

Journal.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba