Moda

Gdje pronaći najpoželjnije proljetne cipele koje odlično pristaju baš svakoj kombinaciji?

Autor: Žene.ba
crne-slingback-cipele-cover

Iza nas sada je već nekoliko proljetnih sedmica, no naša proljetna garderoba još uvijek nije potpuna. Iako se proljetnim klasicima i novim favoritima iz dana u dan već pridružuju prvi ljetni trendovi i komadi, u svakom ormaru još uvijek se nalazi prostor za nekoliko svestranih odjevnih komada i modnih dodataka koje ćemo nositi ostatak sezone i oduševljeno im se vratiti sljedeće godine. Uz najpoželjnije odjevne komade koji su bili početak našeg proljetnog ormara i stila,  kolekcije modnih kuća, dizajnera i brendova istaknule su i nekoliko ključnih modnih dodataka koji će začiniti modnu sezonu. Neočekivanih trendi dodaci ostat će rezervirani za one posebne i odvažne kombinacije, dok nas unutar svakodnevnih kombinacija proljeće vraća jednostavnosti klasika. S modernim pomakom i neočekivanim detaljima, klasični modni dodaci u novoj sezoni nositi moderan izgled koji će biti savršeni kraj svakog proljetnog looka. Kao jedan od najpoželjnijih istaknule su se klasične i trendi, udobne i elegantne slingback cipele.

KLASIČNE I TRENDI – CRNE SLINGBACK CIPELE U UDOBNOM POTPETICOM

Iako ih prije koju sezonu nismo mogli zamisliti na svojoj polici s cipelama, elegantne salonke s otvorenom petom prošle su se godine vratile među najpoželjnije modele i u trenu osvojile modni svijet, trendseterice i naše ormare. Slingback silueta istaknula se kao savršeni proljetni i jesenski izbor kada su dani još uvijek dovoljno topli da možemo šetati bez toplih čarapa i kad tražimo modele zatvorenije od sandala, ali otvorenije od cipela i čizama. Iako poluotvorene slingback cipele ovog proljeća dolaze u bezbroj različitih modela i boja, ako najpopularniji slingback model koji će obilježiti sezonu bez sumnje su crne slingback cipele s povišenom, ali još uvijek udobnom potpeticom.

Crne cipele su vječni modni klasik, a njihovu klasičnu zatvorenu liniju ovog će proljeća zamijeniti poluotvoreni model s remenčićem koji prate liniju cipele i kopča se tik iznad pete. Osim kao trendi detalj, remenčić je element koji poluotvorenim modelima donosi stabilnosti. Baš poput remenčića, stabilnost i udobnost pronaći ćemo u kitten ili block potpeticama koje stvaraju elegantan izgled, ali su istovremeno udobne za hodanje. Spojeni zajedno, crni slingback model i udobna potpetica stvaraju najpoželjnije cipele sezone, ali i jedan od onih istovremeno klasičnih i trendi modela kojima ćemo se uvijek iznova vraćati. Gdje ih pronaći? Otkrivamo u nastavku.

NAJPOŽELJNIJE PROLJETNE CIPELE U 15 MODELA

By Far

By Far

Zara

Aldo

Gianvito Rossi

Mansur Gavriel

Gianvito Rossi

Jimmy Choo

Paul Andrew

Francesco Russo

Tabitha Simmons

Ganni

Journal.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba