Moda

Slip suknje od satena proljetni su modni imperativ. Izdvojili smo najljepše modele

Autor: Žene.ba
slip-suknje-saten-trend-2-1

Plisirane suknje dugo su vremena bile na modnom tronu, no ovog proljeća na red je došao pomalo zaboravljen, ali i pomalo omražen – saten! Moramo priznati kako izgleda bolje nego ikad, a slip suknje od satena apsolutni su must have u ormaru. To su potvrdile i cure na Instagramu koje su još za vrijeme zimskih dana isfurale ovaj ključan komad te dokazale da je odlična investicija jer jednako dobro može funkcionirati i u toploj i u hladnoj sezoni.

OD KLASIKE DO SEZONSKIH TRENDOVA

Ponuda u high street trgovinama stvarno je raznovrsna: klasičarke mogu pronaći nešto za sebe jer su tu modeli u crnoj i bež boji, romantičarke će se oduševiti modelima u pastelnim tonovima (neki čak imaju i volane, trebamo li išta više reći?), a tu su i suknje u neonskim bojama koje su definitivno najveći hit ove sezone. Naime, fluorescentne nijanse popularnije su nego ikad pa ih možemo pronaći na svemu, od haljina, preko torbi pa do cipela – svoje su mjesto, naravno, pronašle i na suknjama zbog čega postaju pravi statement komad u ormaru.

ZA FORMALNU PRIGODU, ALI I SVAKI DAN

Iako saten ima glamurozan prizvuk, izvrsna stvar kod ove suknje je što nije rezervirana samo za cipele i sandale, već se može kombinirati i s tenisicama. Naravno, uz bluzu i slingback cipele izgledat će elegantno te je idealan izbor za izlazak ili čak proljetno vjenčanje, u slučaju da ste se zasitili klasičnih haljina. No, kako ne bi stajala zapostavljena u ormaru i čekala svoj red da zablista, dobra je ideja za svaki dan i može izgledati izvrsno uz tenisice. Jednako dobro paše i uz hit glomazne tenisice, kao i klasične modele. Za prohladna jutra i predvečer odaberite predimenzionirani džemper, a za vrijeme sunčanih dana dobitna kombinacija bit će uz majicu s printom.

Zavirili smo u ponudu high street trgovina i izdvojili najljepše modele s kojima ove tople sezone nema greške!

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara
Journal.hr
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba