Posebno iskustvo

Angelina Jolie podijelila svoje iskustvo saradnje s 15-godišnjom kćerkom

Autor: Žene.ba
Angelina Jolie podijelila svoje iskustvo saradnje s 15-godišnjom kćerkom
Foto: X

Angelina Jolie često ističe koliko joj je važno majčinstvo i koliko uživa provoditi vrijeme sa svojom djecom. Njezin pristup roditeljstvu obiluje ljubavlju, podrškom i razumijevanjem. Kao majka, Angelina se trudi biti aktivna u životima svoje djece, podržavajući ih u njihovim snovima i ambicijama. S kćeri Vivienne (15), osim bliskosti i ljubavi, dijeli i zajednički interes za humanitarni rad i umjetnost.

One su zajedno sudjelovale u filmu "Maleficent", gdje je Vivienne igrala mlađu verziju princeze Aurore, te su također sarađivale na mjuziklu "The Outsiders". Angelina je kao izvršna producentica bila uključena u ovu predstavu na Broadwayu, koja je premijerno prikazana u aprilu, dok je Vivienne učestvovala kao asistentica produkcije, što je dodatno produbilo njihovu vezu.

Angelina Jolie  često je isticala važnost majčinstva i svoju predanost djeci. Posebno je bliska sa svojom kćeri Vivienne, s kojom dijeli ljubav prema humanitarnom radu i umjetnosti. Osim što su zajedno glumile u filmu "Maleficent", sarađivale su i na mjuziklu "The Outsiders". Jolie je odluku o produkciji mjuzikla povezala s iskustvom gledanja filma u Kaliforniji, koje je s Vivienne duboko dotaklo i inspirisalo ih na ovaj korak na Broadwayu.

Kroz proces rada na predstavi, Angelina je naglasila kako je zajedno s Vivienne bilježila svoje impresije i ideje te kako joj je to omogućilo bolje razumijevanje svoje kćeri. Vivienne je aktivno učestvovala kao asistentica produkcije, pružajući vrijedne uvide i podršku.

Angelina ima šestero djece, uključujući Maddoxa (22), Paxa (20), Zaharu (19), Shiloh (18) i Knoxa (15), s kojima dijeli majčino prezime Jolie. Njezin odnos s bivšim suprugom Bradom Pittom bio je izazovan, posebno nakon razvoda 2016. godine, što je rezultiralo otuđenjem djece od oca i njihovom odlukom da se odreknu prezimena Pitt.