Nikad zgodniji

Brad Pitt oduševio svojim izgledom na snimanju novog filma o Formuli 1

Autor: Žene.ba
Brad Pitt oduševio svojim izgledom na snimanju novog filma o Formuli 1
Foto: X

Pojam ljepote je subjektivan, ali neki muškarci uvijek će biti simbol privlačnosti kroz generacije. Brad Pitt je jedan od tih ljudi, a svojom najnovijom pojavom u javnosti potvrdio je svoj status ikone.

Slavni glumac trenutno se nalazi u Engleskoj gdje snima novi film o Formuli 1. U ovom filmu, Pitt ne samo da glumi bivšeg vozača Formule 1 koji se vraća svojoj strasti, već je i producent projekta.

Za ovu priliku, odabrao je bež kombinaciju koja je istakla njegov izgled na nevjerovatan način. Nosio je hlače ravnog kroja i košulju u istoj nijansi. Kombinaciju je upotpunio sunčanim naočalama, zlatnim nakitom i stilizovanom kosom.

Nadolazeći američki sportski film trenutno nema službeni naslov, ali se očekuje njegovo izdanje 2025. godine. Uz Brada Pitta, u filmu ćemo gledati i britanskog glumca Damsona Idrisa, Javiera Bardema te druge poznate glumačke face.

Brad Pitt i dalje ostaje neosporni simbol elegancije i privlačnosti, ne samo na velikom platnu, već i izvan njega. Njegovo posljednje pojavljivanje na snimanju filma samo je potvrdilo zašto je jedan od omiljenijih glumaca svoje generacije.