Želi ponovo biti otac

Brad Pitt spreman na proširenje porodice sa svojom djevojkom

Autor: Žene.ba
Brad Pitt spreman na proširenje porodice sa svojom djevojkom
Foto: Brad Pitt

Uprkos tekućoj teškoj brakorazvodnoj parnici i borbi za starateljstvo s Angelinom Jolie, koja traje od 2016. godine, te sve većem razdoru s njihovo šestero djece, Brad Pitt je odlučan podići svoj odnos s 26 godina mlađom partnericom, Ines De Ramon, na viši nivo.

Prema pisanju Daily Maila, Pitt se želi još jednom okušati u ulozi oca. Privatne poteškoće koje su ga zadesile proteklih godina, čini se, samo su učvrstile njegovu vezu s dizajnericom nakita, što se moglo naslutiti i iz romantičnih fotografija iz maja, snimljenih tokom njihove šetnje u Santa Barbari.

Štaviše, kada je riječ o ljubavi, čini se da je Brad Pitt sretniji nego ikad prije i ne isključuje mogućnost trećeg braka ili povećanja porodice sa svojom djevojkom. Prema izvoru bliskom glumcu koji je govorio za Daily Mail, Pitt smatra ličnim porazom to što godinama nema nikakav odnos sa svojom djecom, no Ines mu je pružila podršku, što ih je još više zbližilo. Budući da je Ines još uvijek mlada, Pitt nema ništa protiv proširenja porodice ako ona izrazi želju za djecom, uvjeren da bi ona bila divna majka.

Glumčev zategnuti odnos s djecom i buran razlaz s bivšom suprugom Angelinom ponovno su dospjeli u javnost nakon što je otkriveno da je njegova kći Shiloh početkom juna podnijela zahtjev za odricanje od očevog prezimena tačno na svoj 18. rođendan. Shiloh je posljednja u nizu koja se želi odreći prezimena Pitt, a ako njezin zahtjev bude odobren, ona će koristiti samo majčino prezime Jolie.

Prva je to učinila najstarija kći Zahara, a njezinim stopama nedavno je krenula i Vivienne, što je slučajno otkriveno zahvaljujući plakatu za predstavu "The Outsiders" na kojem je bila potpisana kao Vivienne Jolie. Najstariji sinovi Maddox i Pax, navodno već godinama ne koriste javno očevo prezime i otvoreno su neprijateljski raspoloženi prema njemu.