Hollywoodski glumac

Izazovi u životu Brad Pitta: Kćerka se odrekla prezimena, bivša žena ga tuži, ali on je optimističan

Autor: Žene.ba
Izazovi u životu Brad Pitta: Kćerka se odrekla prezimena, bivša žena ga tuži, ali on je optimističan
Foto: Brad Pitt

Nedavno je kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh, napravila veliki korak i odrekla se očevog prezimena. Na svom Instagram profilu, 18-godišnjakinja koristi samo majčino prezime, isto kao i njezina starija sestra Zahara.

Odnos holivudskog glumca i njegove djece ozbiljno je narušen, a upućeni u situaciju tvrde da je za sve kriva Angelina.

Bivši tjelohranitelj para otkrio je da glumica pokušava narušiti odnos djece s ocem, a drugi izvor otkrio je da je Pitt ipak optimističan oko njihovog odnosa.

Angelina i Brad nisu se rastali u dobrim odnosima te su još uvijek u brojnim pravnim bitkama oko zajedničkog imanja u Francuskoj, a glumica je holivudskog velikana optužila i za fizičko zlostavljanje.

Prema tvrdnjama izvora, glumica je intervenisala u odnos Pitta s djecom te ograničila njihova druženja: "S maloljetnicama je i dalje tako, ali kod Shiloh to više nije Angleinin izbor. Ako Shiloh odluči imati ograničeni kontakt sa svojim ocem, to je njena odluka."

S obzirom da je Shiloh odnedavno punoljetna, Pitt vjeruje da će 18-godišnjakinja ipak odlučiti raditi na odnosu s ocem. Ona je navodno imala blizak odnos s ocem te se pričalo i da će se nakon rođendana preseliti u Pittov dom u Kaliforniji, no rasplet priče posve je drugačiji.
 
Ipak, ukoliko Shiloh i odluči ne komunicirati s ocem, Pitt će je i dalje 'bezuvjetno voljeti'.