Beba je stigla

Justin i Hailey Bieber postali roditelji: Očekivano, izabrali su neobično ime

Autor: Žene.ba
Justin i Hailey Bieber postali roditelji: Očekivano, izabrali su neobično ime
Foto: Instagram

Popularni pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey su postali roditelji.

Muzička superzvijezda oglasila se na Instagramu kako bi objavila sretne vijesti, podijelivši slatku fotografiju bebinog stopala na Instagramu u petak, 23. augusta. "Dobro došao kući, Jack Blues Bieber", podijelio je u natpisu.

Par je trudnoću prvi put potvrdio na Instagramu početkom maja. Hailey je objavila video u vintage stilu kako njih dvoje obnavljaju zavjete na Havajima. Nosila je usku čipkastu haljinu Saint Laurent.

Hailey je kasnije potvrdila za W magazin da je podijelila vijest kada je već bila u drugom tromjesečju. “Nisam imala stomak, zaista, sve dok nisam bila u šestom mjesecu trudnoće, kada sam to i najavila. Mogla sam da nosim velike jakne i ostalo”, rekla je. Bieber je također dodala da je osetila olakšanje nakon objave: "Osjećala sam se kao da krijem ovu veliku tajnu i nije mi bilo dobro. Željela sam slobodu i da živim svoj život.”

Ubrzo je prihvatila trudnički stil: pored svog Saint Laurent outfita, Hailey je također uočena kako nosi haljinu od satena boje slonovače od Phoebe Philo. 

Nakon vjenčanja 2018. godine, Biberove su često pitali kada će imati djecu. Oboje su u više navrata rekli da žele da sačekaju: Justin je rekao Elen DeGeneres u njenoj emisiji da se raduje što će biti otac – ali da će poštovati želje svoje žene o tome koliko djece želi da ima. "Imat ću onoliko koliko Hailey bude željela", rekao je Justin. „Volio bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno tijelo i radi šta god želi da radi.”