Netipična nepo baby

Koreograf Shiloh Jolie-Pitt otkrio kakva je ona iza scene

Autor: Žene.ba
Koreograf Shiloh Jolie-Pitt otkrio kakva je ona iza scene
Foto: X

Shiloh Jolie-Pitt, 18-godišnja kćerka bivšeg holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta, strastvena je plesačica i aktivno se bavi plesom. Njen koreograf, Keelan Carter, progovorio je o radu s njom i otkrio kakva je iza scene. 

Iako je odrasla pod svjetlima reflektora zbog slavnih roditelja, Carter tvrdi da Shiloh ne koristi njihovu slavu za ličnu korist, te se ne ponaša kao tipično dijete slavnih roditelja.

Shiloh, ili za svoje prijatelje i porodicu samo Shi, prvi je put oduševila svijet svojim plesnim vještinama 2021. godine, kada je snimka jednog od njezinih nastupa postala viralna, a tri godine kasnije otkriveno je kakva je privatno i dok radi u studiju.

Unatoč slavnim roditeljima, Shiloh Jolie-Pitt je odlučna u postizanju svojih ciljeva bez oslanjanja na svoje poznato ime, kaže njen koreograf Keelan Carter. Shiloh je iznimno talentovana i predana plesačica, iskrena i direktna, koja nikada ne koristi svoj status u svoju korist. Keelan priznaje da u početku nije ni znao ko je ona, što u plesnom studiju nije ni bitno. On ističe da, iako može biti teško ne gledati je kroz prizmu njene slavne porodice, poziva sve da prepoznaju njezinu vrijednost kao plesačice.

Keelan je naglasio da su njegovi plesni videi sa Shiloh snimljeni na isti način kao i s bilo kojom drugom plesačicom koju smatra talentovanom. U jednom od nedavnih videa, Shiloh pleše s još tri plesačice, a Keelan je izrazio uzbuđenje zbog povratka u studio s njima. Iako je objavio brojne videozapise sa Shiloh i drugim kolegicama s tečaja plesa, Shiloh je rijetko označena kako bi se poštovala njena privatnost.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lil Kelaan Carter (@lilkcarter)

Iako Angelina dosad nije posebno komentarisala Shilohin ples, progovorila je jednom prilikom o poticanju jedinstvenih talenata sve svoje djece. "Djeci treba dopustiti da se izraze na koji god način žele, a da ih niko ne osuđuje jer je to važan dio njihovog odrastanja", rekla je Angelina u intervjuu za Reuters.