Celebrity

Na suđenju za ubojstvo Ashton Kutcher otkrio: 'Otisci mojih prstiju bili su posvuda'

Autor: Žene.ba
Na suđenju za ubojstvo Ashton Kutcher otkrio: 'Otisci mojih prstiju bili su posvuda'
Ashton Kutcher ove je srijede bio jedan od svjedoka na suđenju navodnom serijskom ubojici Michaelu Gargiulu, koji je optužen za ubojstva, među ostalim i djevojke s kojom se u to doba viđao i sam glumac.

Na suđenju serijskom ubojici Michaelu Gargiulu, koje je nastavljeno i ove srijede, ovoga se puta našao i Ashton Kutcher i to na klupi za svjedoke, budući da se Gargiulo dovodi u vezu s ubojstvom i djevojke Ashley Ellerin s kojom se u to doba viđao slavni glumac.

Danas 41-godišnjak prisjetio se kako je te kobne večeri 21. veljače 2001. imao dogovoren izlazak na večeru i piće s tada 22-godišnjom Ashley Ellerin, koju je upoznao dva mjesca ranije. Dok se ona spremala za susret s glumcem, u njezin dom ušuljao se Michael Gargiulo i izboo je nožem čak 47 puta.

https://www.instagram.com/p/ByD5lj_nWlC/?utm_source=ig_embed

Kutcher je, kao svjedok na sudu, potvrdio da su te večeri kada je Ellerin ubijena, oni imali dogovorenu večeru i piće te da su se ranije i telefonski čuli. Budući da je gledao dodjelu Grammy nagrada kod glumice Kristy Swanson i zbog toga kasnio, pokušao ju je nazvati nekoliko puta, no ona se nije javljala, a kada je on stigao pred njezin dom, između 22:30 i 22:45, nitko nije otvarao na njegova kucanja, iako je unutra gorjelo svjetlo.