Celebrity

Šta se to događa između Jennifer Aniston i Brada Pitta?

Autor: Žene.ba
Šta se to događa između Jennifer Aniston i Brada Pitta?

Sve smo malo patile kad je pukla ljubav između Jennifer Aniston i Brada Pitta, nikad mu nismo sasvim oprostile preljub i teškom smo mukom prešle preko Angelinina udjela u tom raskidu. Stvar je u tome da smo se lako poistovjećivale sa slatkom Jen, čiji je šarm ovjekovječila uloga u seriji Prijatelji, a činjenica da je njezina girl-next-door privlačnost apelirala na jednog od najljepših muškaraca ikad, radovala nas je onako kako nas udaljene fantazije mogu radovati. Voajerski prateći njezino prebolijevanje slomljenog srca, saznale smo koliko je Jen bilo teško, kako je nalazila nove ljubavi, nazdravile smo njezinu braku s Justinom Therouxom i žalile kada se raspao.

Međutim, nakon svih peripetija te bolnog raspada braka Branjeline, Aniston i Pitt još su uvijek u kontaktu. Osim što je prisustvovao njezinoj proslavi pedesetog rođendana (dobro ste pročitale, Aniston je ponosno navršila pedeset i izgleda sjajno!), Pitt se redovito čuje s Jennifer, koju još uvijek voli i poštuje. Nedavno je za InStyle Aniston izjavila: “Svakako sam počela pronalaziti samopouzdanje radeći na Prijateljima, na neki je način rad na toj seriji bila ultimativna vježba povjerenja. Sigurnost je proizlazila iz pripadnosti mnoštvu, svi smo jedni druge podržavali. Mnogo toga mi nedostaje iz tog vremena – imati posao koji je bio apsolutna, čista radost. Nedostaje mi provoditi vrijeme s ljudima koje silno volim i poštujem koliko se riječima ne da opisati. Tako da – da, ovih sam dana užasno nostalgična, na sve reagiram s Awww.”

Awww, kažemo i mi! A nije nam promaknulo niti da su Aniston i Pitt oboje nakon dugo vremena single… Hoće li se stare strasti razbuktati? Nećemo vam lagati, po svemu sudeći, maštarija o tome da će ultimativna ljubavna priča ovog stoljeća dobiti sretan kraj više je wishful thinking, nego realna nada, no možda je još ljepši završetak u njihovom novopronađenom prijateljstvu, kakvo nije učestalo među bivšim bračnim partnerima. Anonimni izvor otkrio je Entertainment Tonight da se Brad i Jen često čuju otkako su single, pružaju jedno drugome podršku: “Mnogo su toga prošli od razvoda i planiraju ostati prijatelji zauvijek.” Možda nije konvencionalni happily-ever-after, ali i ovaj nam “zauvijek” zvuči prilično predivno…

Elle.hr