"Volim te svim svojim srcem''

Tori Spelling i Jennie Garth emotivnim objavama se oprostile od Shannen Doherty

Autor: Žene.ba
Tori Spelling i Jennie Garth emotivnim objavama se oprostile od Shannen Doherty
Foto: Instagram

Kada su u pitanju odnosi koji su oblikovali naše živote, teško je sažeti sve emocije u nekoliko riječi. Tori Spelling, poznata iz serije Beverly Hills, 90210, i Jennie Garth, takođe dio istog serijala, nedavno su se emotivno oprostile od svoje dugogodišnje prijateljice Shannen Doherty, koja je nedavno preminula nakon duge borbe s rakom dojke.

Tori Spelling, koja je na Instagramu podijelila svoje osećaje, osvrnula se na njihovu dugogodišnju prijateljsku vezu. U njenom emotivnom postu, Tori je opisala početke svoje veze sa Shannen Doherty i kako su se njih dvije, uprkos svim izazovima, stalno vraćale jedna drugoj. Tori je priznala da su se upoznale kada je imala samo 15 godina, dok je Shannen već bila zvijezda. Prema Tori, Shannen je bila ključna figura u njenom životu, pružajući joj podršku i vjeru u sebe.

"Imala sam 15 godina kad smo se Shan i ja upoznale. Bila sam šefova kćerka bez glasa, a ona je bila zvijezda s glasom. Uzela me je pod svoje. Uvjerila me je da imam glas i da sam vrijedna. Brzo smo postale najbolje prijateljice," napisala je Tori. Dodala je da su se zajedno smijale i dijelile životne trenutke koji su ih oblikovali, bez obzira na vanjske uticaje i izazove.

Tori je posebno istakla Shanneninu snagu i buntovnost, smatrajući je inspiracijom za mnoge žene. Opisala je Shannen kao nekoga ko je osnažio seksepilnost, snagu i empatiju, dodajući: "Nije koketirala s tim, naprosto je bila jaka." Tori je završila post emotivnim porukama ljubavi i poštovanja, rekavši: "Volim te svim svojim srcem. Uvijek."

Jennie Garth, koja je također bila dio popularne serije Beverly Hills, 90210, takođe je izrazila svoje duboko žaljenje zbog gubitka Shannen Doherty. Na svom Instagram profilu, Jennie je podijelila kako je Shannen bila jedna od najjačih osoba koje je ikada poznala, iako su se povremeno sukobljavale.

"Naš je odnos bio stvaran i iskren. Često smo se sukobljavale, ali ništa od toga nije odražavalo istinu o našem pravom odnosu koji je bio izgrađen na međusobnom poštovanju i divljenju," napisala je Jennie. Pored toga, izjavila je: "Bila je hrabra, strastvena, odlučna i puna ljubavi te velikodušna." Jennie je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka Shannen i pružila podršku njenoj porodici i svima koji su je voljeli.