Celebrity

Zendaya pronašla ljubav na setu “Euforije”

Autor: Žene.ba
Zendaya pronašla ljubav na setu “Euforije”

Nije ni čudo što kažu kako zajednički rad zbližava, koliko romansi je dosad počelo na filmskom setu. Tako ni Zendaya nije bila iznimka.

23-godišnja glumica i pjevačica započela je ljubavnu vezu sa zgodnim australskim glumcem iz serije “Euforija” 22-godišnjim Jacobom Elordijem. Par je primijećen zajedno za vrijeme odmora u Grčkoj na slučajnim fotografijama turista. A s obzirom na to da danas pjevačica slavi rođendan, odnos je, čini se, više nego blizak, jer takav dan ionako nećete provesti bilo s kim. I iako sami glumci nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju, a nisu ni komentirali svoju vezu, čini se da će obožavatelji romanse Zendaye i Toma Hollanda biti razočarani.

https://www.instagram.com/p/B1MFXVUlAfS/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, ranije se glumica viđala s kolegom iz filmova o Spidermanu, glumcem Tomom Hollandom, iako su oboje tvrdili da su samo prijatelji. Obožavatelji su se nadali da će se glumci jednog dana izjasniti kao par, ali očito tim snovima više nije suđeno da se ostvare.

https://www.instagram.com/p/BxRH19eFqXQ/?utm_source=ig_embed

Što se tiče Elordija, on nikad nije spomenuo nikakvo romantično zanimanje za svoju kolegicu, već je razgovarao o tome kako je raditi s njom na HBO-ovoj seriji. “Na snimanju smo kao obitelj. Na setu smo proveli tolike sate”, rekao je u intervjuu za The Hollywood Reporter. Dok novog par okružuju samo tajne, čestitamo Zendayi rođendan i s novu ljubav. Hura!

Elle.hr