Lifestyle

Četiri najkreativnija horoskopska znaka

Autor: Žene.ba
Četiri najkreativnija horoskopska znaka

Zvijezde su pripadnike ovih znakova horoskopa podarile nevjerovatnom kreativnom energijom i imaginacijom, pa je za njih cijeli život jedna mala umjetnička igra.

Bik

Bikovi su nevjerovatne estete sa istančanim osjećajem za lijepo. Oni poseban trud ulažu u svoj izgled, u dekoraciju svog prostora i svoj životni stil. Sve mora da bude lijepo i prilagođeno uživanju. Svoju kreativnost posebno ističu u kreiranju svoih odjevnih kombinacija i građenju svog imidža.

Lav

Lavovi čeznu za karijerom umjetnika, jer znaju da je to direktan put do centra pažnje. Uz to, oni su ljudi od talenta. Ne postoji vještina koja im ne ide od ruke, pa je sjajna umjetnička karijera nešto što u njihovom slučaju svakako neće izostati.

Rak

Rakovi svoje talente i svoju kreativnost koriste kako bi iskazali svoje najdublje emocije. Za njih je umjetnost stvar trenutka, koji žele da zauvijek sačuvaju za sebe, zato najviše uživaju u fotografiji i slikanju.

Vodolija

Vodolije su nevjerovatno inovativne i kreativne, pa je njihova umjetnost nešto posebno. Sa svojom nevjerovatnom inteligenciom i kreativnošću skloni su da naprave neviđene projekte koji će im donijeti veliki uspjeh.

Lepotaizdravlje.rs