Lifestyle

Gdje pronaći savršenu dolčevitu za novu sezonu?

Autor: Žene.ba
Gdje pronaći savršenu dolčevitu za novu sezonu?

Elegantan i samozatajan klasik jesenske sezone s dozom suptilnog seksipila i bezbroj outfit mogućnosti vraća se u naše ormara. Od jednostavnih uskih modela i okovratnika koji prati liniju vrata te ističe njegovu eleganciju do ugodne oversized siluete i voluminoznog okovratnika, dolčevita je jedan od modnih favorita u kojima ćemo dočekati prve hladne jesenske dane i provesti zimu.

ULTIMATIVNI JESENSKI I ZIMSKI FAVORIT

U jednom od svojih brojnih modela, u kojima se spajaju različiti krojevi i boje, dolčevita će biti odgovor na svaku modnu dvojbu od početka jeseni do prvih proljetnih dana. Od tople vune ili finog kašmira, dolčevita u svaki jesenski ormar unosi svestranost koja stvara bezbroj različitih kombinacija. I u svijetu dolčevita, neutralne boje stvaraju omiljene jesenske i zimske klasike.

Bijela, crna i siva boja zasigurno su najsvestraniji odabir koji unosi element elegancije i topline u svaku kombinaciju s dolčevitom u glavnoj ulozi. Za ležerane kombinacije savršeni odabir bit će oversized modeli, osobito oni u sivoj boji koja naprosto utjelovljuju savršeni cosy komad. Kombinacija crne ili bijele i jednostavnih linija klasičnog kroja pronaći će mjesto u svakom ormaru i u svakoj kombinaciji.

@oliviavlopez

Crna dolčevita u jesenskoj garderobi odigrat će brojne ulogu. Osim kao savršena podloga za omiljene haljine, kombinezone ili topove bez rukava, crna dolčevita ističe se kao izbor uz koji vam ne treba mnogo da bi u njoj izgledali sređeno.  S naglašenom dozom elegancije i mnogo suptilinijom dozom seksipila, crna dolčevita unutar jesenskih ležernih, poslovnih i večernjih kombinacija savršeno će pristajati svakom favoritu iz jesenskog ormara. Jednako poput crne dolčevite, modeli u bijeloj boji svojom će vam jednostavnošću dozvoliti da se oko nje poigrate različitim kombinacijama boja, uzoraka i tekstura.

Uz neutralne boje i ove godine jesen je donijela nekoliko novih upečatljivih modela. Kako bi postigli efektan izgled, high street brendovi jednostavnost linija omiljenog jesenskog klasika naglasili su volanima, istaknutim zvonastim ili puf rukavima i decentnim detaljima na okovratniku. Uz nove, trendi modele dolčevita koji se poigravaju klasičnim krojem, nova sezona je istaknula i modele u jarkim bojama s naglaskom na it boju sezone, crvenu. Uz nju, unutar jesenskih kolekcija pronaći ćete i jarke nijanse plave i zelene boje.

@jeannedamas

Osim što će se istaknuti kao naš omiljeni jesenski i zimski top, dolčevita će stvoriti još jedan favorit hladne sezone – i to u spoju s omiljenom pulover-haljinom. Dolčevita-haljina svoje će mjesto pronaći u svakom jesenskom ormaru i s dozom ženstvenosti odgovoriti na svaku modnu dilemu. Odlično će izgledati u kombinaciji s visokim čizmama do koljena, baš kao i u spoju s tenisicama, loafericama i cipelama s povišenom potpeticom.

NAJBOLJE DOLČEVITE IZ JESENSKIH HIGH STREET KOLEKCIJA

Gdje pronaći dolčevitu u njenom klasičnom ili trendi izdanju? Četrdeset odličnih i pristupačnih modela koje već možete pronaći u high street dućanima i online shopovima, izdvojili smo u nastavku.

Zara
H&M
Zara
Zara
Massimo Dutti
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
Uterque
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Uterque
Zara
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
H&M
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Mango
Mango
Massimo Dutti
H&M
Uterque
Massimo Dutti
Zara
Mango
Mango
H&M
H&M
Zara
Mango
H&M

H&M
Journal.hr