Lifestyle

Koji fitness program najbolje odgovara glumici Margot Robbie?

Autor: Žene.ba
Koji fitness program najbolje odgovara glumici Margot Robbie?

Za očaravajuću Margot Robbie, izgledati najbolje što je moguće, znači osjećati se najbolje. Glumici je bitnije zabaviti se vježbanjem, a ne pridržavati se naporne rutine.

U razgovoru za The Telegraph holivudska glumica i Chanel beauty ambasadorica je izjavila: “Volim hranu, volim vino i volim se dobro provoditi s prijateljima. Ali isto tako ne volim osjećaj kada znam da ne izgledam najbolje što mogu.”

https://www.instagram.com/p/B0NaVB9Dc1t/?utm_source=ig_embed

Kao i kod mnogih od nas, i za Robbie je bitan dobar balans “Uvijek sam na granici između što je moguće više zabave i brige o sebi”, rekla je. “U mom životu mora prevladavati dobra hrana i vježbanje kako bih se najbolje osjećala, ali ne želim previše o tome previše razmišljati.”

Iako je za časopis rekla kako je vježbanje jednostavno dio njezina načina života (‘volim igrati tenis, trčati po parku ili plesati sa prijateljicama’), Margot je otkrila kako od programa vježbanja voli dinamičnu verziju pilatesa za koju je potrebna disciplina.

https://www.instagram.com/p/BTQiIbyBV9k/?utm_source=ig_embed

“Ako se svjesno trudim vježbati redovito, radim s Pilates trenerom na reformatorskom stroju, a to meni i mom tijelu najbolje odgovara”, rekla je Robbie. Pilates temeljen na takvom stroju može biti intenzivna vježba za cijelo tijelo, koja pomaže u stvaranju vitkih, toniranih mišića, istodobno promičući fleksibilnost.

Elle.hr