Oduševio fotkama sa suprugom

Kristijan Iličić poručio: 'Ciljevi trebaju biti visoko u zraku, a noge i glava čvrsto na zemlji!'

Autor: Žene.ba
Kristijan Iličić poručio: 'Ciljevi trebaju biti visoko u zraku, a noge i glava čvrsto na zemlji!'
Foto: Instagram

Kristijan Iličić, poznati svjetski putnik i inspirativni travel blogger, oduševio je publiku svojom najnovijom objavom. Ovaj put, umjesto slikovitih pejzaža i egzotičnih lokacija, Kristijan je svoje fanove iznenadio fotografijama sa svojom izabranicom Andreom i to, moglo bi se reći, na njihovom domaćem terenu - avionu.

''Osjećali smo se zaista posebno taj dan, postavljeni u neku novu ulogu modela, ali na dobro poznatom terenu - aerodromu. Taj dan nasmijali smo se našem poziranju, presvlačenju u praznom avionu, a osjećaj da je taj avion sada služio nekoj drugoj svrsi, za fotkati nas dvoje, bio je opet neki novi moment. Prazan kokpit bez pilota, redovi bez stjuardesa koje je zamjenio fotograf'', napisao je Kristijan. 

U svojoj objavi podsjetio kako nam život i posao često donose nove uloge koje trebamo sa zadovoljstvom prihvatiti.

''Ti mali trenuci kada se osjećate počaščeno za nešto što radite godinama i neko to želi prezentovati svijetu kroz neki drugi medij je prava mala poslastica i zahvalnost. Oboje smo kao dvije male parne lokomotive koje se ne gase s voljom i željom da nešto stvore bez puno potrebe da svijetu kažemo na koliko fronti radimo jer svako ima svoj put i svoj poziv, ali važno je da sve mlade generacije znaju da bez truda i rada nema tih malih slatkih trenutaka zahvalnosti'', dodao je. 

''Nemojte se bojati visina - ciljevi trebaju biti visoko u zraku, a noge i glava čvrsto na zemlji'', poručio je. 

Ispod objave su se nizali samo pozitivni komentari - ''Predivno napisano,uspjeh zasluzen,divno je pratiti i vas osobni rast na svim nivouma,najviše divni, humani,ljudski vrlo slikovitih opisi ljudski odnosa,vaša iskustva i pogledi na to mi se sviđaju najviše, niste izgubili srž čovjeka ,širiti ljubav,poštivanje, razumijevanje bez obzira na boju ,vjeru ili materijalno stanje,respekt'', ''Najbolji ste. I dalje tako snažno , zajedno i uspješno'', ''Kako ste prelijepi,stvoreni jedno za drugo ovo je prava istinska ljubav'', bili su samo neki od njih. 

Foto: Franjo Matkovic / Facebook Kristijan Iličić