Lifestyle

Na pomolu je veliko pomirenje: Brad Pitt napokon ujedinjen sa svojom djecom

Autor: Žene.ba

Trebalo je proći puno vremena da glumac Brad Pitt ponovno dobije zeleno svjetlo i krene viđati svoju djecu, a ovaj Očev dan bio je poseban jer je napokon dobio priliku biti s njima.

Prošle sedmice sudac koji je predsjedavao postupkom razvoda braka Pitt i Angeline Jolie utvrdio je detaljan raspored glumca koji će provesti vrijeme s Paxom, 14, Zaharom, 13, Shiloh, 12 i 9-godišnjim blizancima Vivienne i Knox koji žive s Jolie dok snima film "Maleficent 2" u Londonu. U sudskim dokumentima stoji da 'je zabrinjavajuće da djeca nemaju nikakvu vezu s ocem', a Jolie, 43, mogla bi izgubiti punu skrbništvo nad djecom, ako im ne dopusti da imaju susrete s Pittom.

'On je odličan otac i uvijek je volio biti s djecom", kaže izvor za People. "On ne govori loše o Angie, ali osjeća da je njezina krivica što djeca ne žele provesti više vremena s njim.' Maddox, 16, njegov najstariji sin nije uključen u raspored. To je zato što, prema sudu, Maddox je dovoljno stara da odluči za sebe koliko vremena želi provesti s ocem.

Pitt je u Velikoj Britaniji od prošlog tjedna, viđen je u srijedu kako se vozi motociklom po kvartu koji je samo nekoliko kilometara udaljen od mjesta gdje Jolie i djeca ostaju u Engleskoj, a po tome se zaključuje da je Jolie napokon popustila.

Kada krene snimanje filma "Once upon a Time" u Hollywoodu, kasnije ovog ljeta, Pitt će uskladiti svoje vrijeme između Londona i Los Angelesa. 'Brad je nastavio živjeti. Ima vrlo zauzet raspored i često prisustvuje večernjim zabavama, druži se s prijateljima, ali njegova obitelj neće zbog toga patiti. Tako je odlučio.'
Gloria.hr