Lifestyle

Stilska inspiracija: ultimativni feel-good stil Leonie Hanne

Autor: Žene.ba
Stilska inspiracija: ultimativni feel-good stil Leonie Hanne

Kada budete loše volje te se uputite na Instagram u potragu za lijepim slikama koje će inspirirati, ne samo vaše outfite, već i opće raspoloženje, svakako posjetite stranicu njemačke blogerice Leonie Hanne koja stoji iza bloga Ohhcouture!

https://www.instagram.com/p/Bzh4SmUIHlG/?utm_source=ig_embed

Bilo da naginjete luksuznome stilu ili ne, samo par minuta provedenih gledajući fotografije na njezinome profilu garantirano potiče dobru vibru. Iako i druge poznate influencerice produciraju estetski vrhunske fotografije, Leonine se ističu divnim osvjetljenjem i bojama, a atraktivnosti fotografija svakako pomažu i nadasve fotogenične destinacije na kojima su snimljene.

https://www.instagram.com/p/BydOdxRCowl/?utm_source=ig_embed

Čas među palmama u Los Angelesu, pa već sljedeći tren na plaži u Brazilu ili gondoli u Veneciji, kroz Leonine fotografije lako je zaploviti u paralelni univerzum, u kojemu je sve estetski privlačno i pozitivno. A dobro znamo da nam je ponekad baš to potrebno kada nam stvarnost nije 100 % po volji te želimo insta(nt) inspiraciju za pozitivno razmišljanje.

https://www.instagram.com/p/BzoFwAtooo2/?utm_source=ig_embed

Osim predivnih fotografija, i Leonini su outfiti apsolutno inspirativni! Iako često nosi dizajnerske komade koji nisu nužno za svaki džep, njezin nam fantastični osjećaj za stil daje nove ideje za kombinacije stvari koje već imamo u svojemu ormaru, bez obzira na cjenovni razred. Leoninin je stil glamurozan, ali i vrlo fashion, u svakom outfitu postoji pomak koji ga čini modno zanimljivim.

Iz mnoštva fantastičnih outfita, odabrali smo najzanimljivije – bacite pogled!

https://www.instagram.com/p/BzRPzEco9wd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzNM06mI9Ja/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Byzk6D7Cs--/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/By8mQ1fo4eX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByqBaSRCOWa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzGums0o7X-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzlUzlNoLeq/?utm_source=ig_embed

Elle.hr