Lifestyle

Victoria's Secret unajmio prvu manekenku s kožnim nepravilnostima

Autor: Žene.ba

Winnie Harlow, sada već svjetski poznata manekenka neobičnog izgleda, postala je jedno od zaštitnih lica Victoria's secreta i moći ćemo je vidjeti na reviji u novembru ove godine. Inače, Winnie je prvi model s vitiligom, vrlo izraženom depigmentacijom kože, koji će nositi reviju ovog prestižnog brenda.

https://www.instagram.com/p/BnRNmE4Azqu/?utm_source=ig_embed

Kako prenosi časopis Vogue, Winnie je i prošle godine pokušala ući u posljednji krug odabira Victorijinih anđelica, međutim sreća tada nije bila na njezinoj strani. Ove je godine uspjela i vrlo emotivnom porukom na svome Instagramu zahvalila se svima i poručila da je u redu biti drugačiji i da će se zauvijek boriti da što više žena stekne samopouzdanje upravo takve kakve jesu. Kao svoje idole navela je legendarnu Naomi Campbell i Tyru Banks u čijem je show sudjelovala prije četiri godine i što je zapravo bila njezina prekretnica za ulazak u svijet modelinga.

https://www.instagram.com/p/BneLHhEg9m4/?utm_source=ig_embed

"Doživjela sam potpuni slom prije nego sam ušetala na najstresniji casting u mom životu. Zamolila sam vozača da dvaput obiđe ulicu prije nego sam ušla u Victoria's Secret ured kako bi se mogla malo sabrati i podsjetiti samu sebe koliko naporno sam radila za ovo! Ušla sam, upoznala nove ljude i srela neke stare prijatelje i odmah sam se osjećala kao doma. Strpljivo smo čekale dok je žiri pomno upoznavao svaku od djevojaka. Kada je napokon došlo moje vrijeme, s osjećajem nervoznog iščekivanja presvukla sam se u crni Victoria's Secret komplet i kročila pred njih. Pričala sam s njima o Jamajci, o mojim trbušnjacima te o tome koliko sam počašćena što sam dobila ovakvu priliku.. i onda sam hodala kao da mi život ovisi o tome!!! Ne mogu vjerovati! Hvala vam za svu energiju i dobrotu koja je vladala u prostoriji. Hvala vam što ste mi dopustili da hodam za Victoria's Secret! Hvala mojim agencijama i mom PR teamu, vi ste mi poput obitelji! Hvala mama što si se molila sa mnom posljednja tri dana. I hvala mojim fanovima koji su me pogurali do ove točke u karijeri. Toliko sam blagoslovljena, hvala Ti Bože!!," napisala je Winnie ispod fotke i uz to zahvalila Vogueu na ekskluzivnom intervjuu te objavila i video svoje reakcije kada je saznala da će nositi reviju za ovaj prestižni brend.

Index.hr