Lifestyle

Želite li imati uspješan Instagram profil, ove stvari nikad ne objavljujte

Autor: Žene.ba
Želite li imati uspješan Instagram profil, ove stvari nikad ne objavljujte

Ako ste poželjele svoj Instagram profil dovesti na jednu novu razinu i pretvoriti privatnu razonodu u potencijalan posao, onda pomno slušajte (odnosno čitajte).

Uspješni influenceri koje viđamo na svakom kutku nemaju toliki broj sljedbenika igrom sreće. Iza uspješnog i sređenog Instagram profila kriju se sati rada, ali i neke važne stvari na koje vi možda ne obraćate pažnju.

Na njihovim profilima nema mjesta lošoj kvaliteti fotki

Želite li imati lijep i sređen Instagram profil, morat ćete obratiti pažnju na to kakve fotke objavljujete. Njihova kvaliteta, oštrina, osvjetljenje i mnoge druge važne stavke moraju biti zadovoljavajući i privlačni.

https://www.instagram.com/p/Bq5Zhvmh3Jv/?utm_source=ig_embed

Oni paze na pozadinu fotke

Nered u sobi ili ružno, raskopano parkiralište njima nikada nisu opcija za pozadinu. Ako ne znate gdje biste stale, neka to bude neki običan zid ili priroda.

https://www.instagram.com/p/BsI0chjhjbH/?utm_source=ig_embed

Pravi Instagram majstori nikada ne koriste već postojeće filtre

Imate li fotku dobre kvalitete, dovoljno je da je samo malo obradite u nekom programu za obradu fotografija. Već zadani filtri na Instagramu stvar su prošlosti i nijedan uspješan profil ne provlači svoje fotke kroz njih.

https://www.instagram.com/p/BsT_wjXgoL-/?utm_source=ig_embed

Oni nikad ne pretjeruju s hashtagovima

Iako bi vam velik broj hashtagova mogao donijeti i više lajkova, na kraju krajeva to će vam samo odmoći. Imate li svoju priču na Instagramu koju pričate zanimljivim i kreativnim fotografijama, lajkovi i pratitelji doći će sami od sebe, bez miliona nepotrebnih hashtagova.

https://www.instagram.com/p/BskzQeODcgG/?utm_source=ig_embed

Nikada ne objavljuju screenshotove razgovora 

Možda vam je razgovor s frendicom bio toliko smiješan da ste ga imale potrebu podijeliti sa svima, no drugima on  neće biti smiješan ni upola toliko i vjerojatno će ga samo preskočiti. Radije objavite nešto s čim se svi mogu poistovjetiti i što ih može inspirirati.

https://www.instagram.com/p/BrXJHLCg0ym/?utm_source=ig_embed

Index.hr