Postignite prirodan izgled

Blush sandwich: Popularna tehnika za postizanje svježeg izgleda uz pomoć rumenila

Autor: Žene.ba
Blush sandwich: Popularna tehnika za postizanje svježeg izgleda uz pomoć rumenila
Foto: Ilustracija

Trendovi u ljepoti stalno evoluiraju, a današnje generacije često ih oblikuju na platformama poput TikToka. Jedan od popularnih trendova ovog proljeća je "blush sandwich", tehnika šminkanja koja ima za cilj postizanje prirodnog i rumenog izgleda kože, na suptilan i nenametljiv način.

Beauty influencerica Nama Voa patentirala je tehniku "blush sandwich" koja je brzo postala popularna, prikupljajući desetke hiljada pozitivnih reakcija i pohvala. Nakon što je ona predstavila ovu tehniku, mnoge tiktokerice su počele eksperimentisati s njom, što je rezultiralo brojnim videima, savjetima i preporukama kako postići besprijekoran "blush sandwich".

Ova tehnika uključuje nanošenje rumenila i pudera u više slojeva kako bi se stvorio svojevrsni "sendvič". Glavni cilj je postići prirodan izgled, što se postiže dodavanjem još jednog sloja pudera (u prahu). Krajnji rezultat su rumeni obrazi koji su suptilno naglašeni i dugotrajni.

Kreatorka ovog trenda istakla je da ćete pomoću ove tehnike zablistati iznutra prema van te je podijelila nekoliko savjeta s pratiteljima kako postići besprijekoran izgled.

@sylvia_ruuiz Blush sandwich hack #perfectblush #blushcombo #pinkblush #blushhack #makeuphacks #blushtrend #blushtutorial #blushhacks ♬ toxic sped up - xxtristanxo

Prije nanošenja rumenila, važno je osigurati ravnomjerno nanesenu bazu na licu, što je ključni korak za postizanje besprijekornog izgleda. Za svježi, kremasti i sjajni dojam preporučuje se korištenje kremastog rumenila umjesto onog u prahu. Nakon nanošenja rumenila, vrlo suptilno dodajte puder u prahu kako biste dodatno naglasili rumene obraze i postigli prirodan izgled. Konačni korak je pažljivo izblendanje svega mokrom spužvicom kako bi se postigao ujednačen i prirodan izgled.