Evo i kako

Gigi Hadid postigla savršen makeup uz drogerijske proizvode koji su dostupni i kod nas

Autor: Žene.ba
Gigi Hadid postigla savršen makeup uz drogerijske proizvode koji su dostupni i kod nas
Foto: Instagram

Gigi je izvor neiscrpne inspiracije za beauty entuzijaste širom svijeta. Njezina sposobnost da izgleda izvanredno kako u dramatičnim lookovima, poput onog sa sivim ružem koji je i dalje tema razgovora, tako i u prirodnim izdanjima s minimalnim make-upom, čini je ikonom stila.

Nedavno je podijelila svoj tajni recept za postizanje savršenog ljetnog sjaja uz minimalan napor, a ključ je u jednom novom drogerijskom proizvodu koji je brzo osvojio srca mnogih.

Radi se o Maybelline Sunkisser tekućem rumenilu, dostupnom u čak 10 različitih nijansi. Gigi je na Instagramu podijelila fotografije s ljetovanja, otkrivajući da je svoj zavodljiv rumeno-bronzani izgled postigla kombinovanjem tri nijanse ovog novog tekućeg rumenila. Ova tehnika potvrđuje da je "sunset blush" još uvijek u trendu - kombinacija dva tona ružičaste i jednog bronzanog rumenila pružila je njezinom licu zdravu boju i sjaj, bez teškog izgleda.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Formula Sunkisser rumenila garantuje prirodan sjaj, jednostavno blendanje i mogućnost nadogradnje, obećavajući trajnost do 12 sati. S obzirom na popularnost tekućih formulacija dekorativne kozmetike, te činjenicu da neke nijanse ovog proizvoda mogu poslužiti kao hibrid rumenila i bronzera (blonzer), Maybelline Sunkisser bi mogao biti savršen izbor za ljetne dane.

Cijena ovog rumenila iznosi nešto više od 20KM, što ga čini pristupačnim luksuzom za ljubitelje make-upa. Treba napomenuti da, unatoč širokoj paleti nijansi, sve varijante možda nisu dostupne u svim trgovinama u našoj zemlji.

Uz sve ove prednosti, Maybelline Sunkisser tekuće rumenilo može biti vaša jedina potrebna make-up investicija ovog ljeta, pružajući vam prirodan i svjež izgled bez puno truda. Ako tražite proizvod koji će vam pomoći postići blistavi ten kakav nosi Gigi, ovo bi mogao biti vaš savršen izbor.