Ljepota

Uvedite ove male promjene u svoju beauty rutinu i izgledat ćete bolje nego ikad

Autor: Žene.ba

Ponekad je dovoljna tek poneka mala promjena da biste se osjećali bolje u vlastitoj koži.

To može biti vikend proveden u toplicama ili odlazak na neki kozmetički tretman, ali postoji i niz beauty trikova koje možete isprobati besplatno, kod kuće. Uvedite ove promjene u svoju svakodnevnu rutinu i odmah ćete se osjećati (i izgledati) puno bolje:

1. Naspavajte se

"Beauty sleep" definitivno nije mit, jer san igra veliku ulogu u vašoj ljepoti. Pokušajte svake noći odspavati najmanje sedam sati i pružite svom tijelu dovoljno vremena za oporavak od svakodnevnih loših vanjskih utjecaja. Dok spavate, tijelo proizvodi kolagen koji sprječava prijevremeno starenje kože. Također, kada se dobro naspavate, nećete imati ni podočnjake ni tamne krugove oko očiju.

2. Pijte vodu

Hidratacija je jako važna za zdravlje, ali i za ljepotu. Dehidracija izaziva smanjivanje stanica, što rezultira suhom kožom, dok dvije litre vode dnevno vraćaju koži sjaj i zdrav izgled.

3. Koristite kremu za sunčanje

Pretjerano izlaganje štetnim UV zrakama ubrzava starenje kože, a to nitko ne želi. Stoga biste uvijek trebali lice, ali i tijelo mazati kremom sa zaštitnim faktorom, pa čak i preko zime.

index.hr