'Kako joj divno pristaje'

Zendaya crvenom manikurom nagovijestila novi ljetni trend

Autor: Žene.ba
Zendaya crvenom manikurom nagovijestila novi ljetni trend
Foto: Zendaya

Zendaya, jedna od najtraženijih i najzaposlenijih glumica današnjice, ne samo da osvaja publiku svojim talentom na ekranu, već i svojim izvanrednim modnim izričajem koji se stalno mijenja i inspiriše.

Sa svojih 27 godina, Zendaya je postala poznata ne samo po svojim ulogama već i po svojoj sposobnosti da nosi gotovo svaki modni stil s lakoćom. Bez obzira radi li se o romantičnim bijelim haljinama, glamuroznim crvenim tepihom, poslovnim odijelima ili futurističkim kreacijama, ona uvijek izgleda nevjerovatno. Njena sposobnost da spoji klasične i modernije stilove čini je istinskom ikonom stila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Iako voli eksperimentisati s modom, Zendaya zadržava jednostavnost kada je riječ o njenoj manikuri. Često mijenja svoj stil i odabire različite nijanse laka za nokte, ali nedavno je iznenadila svoje obožavatelje odabirom vatreno crvene boje. Nakon završetka promocije svojih posljednjih filmova, Zendaya ima više vremena za eksperimentisanje s modom, uključujući i svoj izbor manikure.

Trendi crvena

Zendayina britanska manikerka Marina Dobic nedavno je na Instagramu podijelila Zendayinu novu crvenu manikuru koju je kreirala. Ova vatrena crvena boja nije samo osvojila pohvale od strane fanova, već je i potvrdila predviđanja nail art stručnjaka da će crvena biti trendi nijansa za 2024. godinu. Zendayin stilski odabir potvrđuje njezinu sposobnost da utječe na modne trendove čak i u području manikure.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marina Dobic (@marinadobyk.nails)

''Apsolutno prelijepo', ''Kako joj divno pristaje'', ''Ovo je boja koju želim na svojim noktima'', bili su samo neki od komentara.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?