Retro izdanja

90-e se vraćaju: Must-have modni dodaci za effortless ljetni stil na plaži

Autor: Žene.ba
90-e se vraćaju: Must-have modni dodaci za effortless ljetni stil na plaži
Foto: Instagram

U modnom svijetu za ljeto 2024., osim trendova frizura za plažu, ističu se i popularni retro modni dodaci iz 90-ih koji vam omogućuju trendi izgled s minimalnim naporom. Idealni su za održavanje tokom vrućih ljetnih dana i pružaju jednostavan način da izgledate stilizovano čak i na plaži.

Kopča za kosu

Jedan od omiljenijih dodataka među trendsetericama je velika retro kopča za kosu. Ova praktična kopča ne samo da brzo obuzdava kosu, već također daje sofisticiran dodir stilu. Izborom kopče koja vam se najviše sviđa možete lako riješiti svaki potencijalni loš dan s kosom u budućnosti.

Scrunchie

Drugi popularan izbor je scrunchie, još jedan povratnički trend iz 80-ih i 90-ih godina. Scrunchie ne samo da budi nostalgične uspomene iz djetinjstva, već je i izuzetno funkcionalan modni dodatak koji se savršeno uklapa u ljetne prilike. Možete ga koristiti za visoku ili nisku punđu, kao i za visoki ili niski rep, stvarajući casual ili chic izgled ovisno o vašim preferencama.

Oba dodatka ne samo da su praktična, već su i savršena za stilizovanje kose na brz i jednostavan način dok uživate u suncu i moru. Uz njihovu pomoć, možete se brzo pripremiti za opuštene trenutke uz koktel ili kavu u beach baru, čineći vaš ljetni stil još jednostavnijim i elegantnijim.