Moda

Haljine i kombinezoni za ljetna vjenčanja i druge svečane prilike

Autor: Žene.ba
Haljine i kombinezoni za ljetna vjenčanja i druge svečane prilike
@happilygrey

Uz sezonu godišnjih odmora i uživanja na otvorenom, ljeto donosi i sezonu vjenčanja, ali i drugih svečanih prilika. Sunčane i tople ljetne dane mnogi su odabrali za svoj veliki dan zbog čega će se u kalendarima mnogih među nama pronaći svečana prilika ili čak nekoliko njih. Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja ili obiteljsko slavlje, svaka svečana prilika tražit će i jedan svečani dodatak garderobi.

Savršeni odgovor na potragu za savršenom svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje u vašem kalendaru ili sličan svečani događaj donijele su ljetne kolekcije modnih kuća, ali i najnoviji elegantni s potpisom pristupačnijih brendova. Iako se radi o svečanoj prigodi, odjevni komadi koji ćemo odabrati za nju nosit ćemo rijetko zbog čega su modeli pristupačnijih brendova najbolja opcija.

@juliahengel

HALJINE I KOMBINEZONI ZA SVE LJETNE SVEČANOSTI

Prve ljetne kolekcije poznatih brendova istaknule su raskoš novih trendova i odjevnih komada među kojima se istaknulo i nekoliko savršenih svečanih opcija. U potrazi za savršenom svečanom kombinacijom, u fokusu će se još jednom naći haljine i kombinezoni kao istovremeno elegantan i jednostavan izbor koji u jednom odjevnom komadu krije cijelu kombinaciju, a uz koji će vam trebati tek nekoliko ključnih modnih dodataka.

Kakve haljine i kombinezone ćemo birati za svečane prilike ovog ljeta? Prozračne siluete i raskošni materijali spojili su se u romantičnim midi i maxi haljinama, dok su jednostavni krojevi i moderan izgled istaknuli kombinezone kao savršenu alternativu za sve one koji ne vole haljine. Uz raznolikost modela među kojima možete pronaći sve od jednostavne slip haljine do večernjih modela izvezenih draguljima, elegantni i svečani ljetni modeli donose jednaku raznolikost i kada je riječ o bojama i uzorcima.

Uz par sandala u kojima možete plesati cijelu noć i trendi torbu koja će dodatno začiniti svečani look, u nastavku donosimo izbor savršeni haljina i kombinezona za ljetna vjenčanja i druge svečanosti među kojima ćete lako pronaći svog favorita.

Sézane
Topshop
Mango
Mango
& Other Stories
Topshop
& Other Stories
Uterqüe
Topshop
Sézane
Mango
Topshop
Mango
Sézane
Mango
H&M Conscious Exclusive
Sézane
Sézane
Rouje
H&M Conscious Exclusive
Rouje
H&M Premium Quality
Whistles
H&M Conscious Exclusive
Topshop
Mango
Uterqüe
Mango
Whistles
Uterqüe
Whistles

Journal.hr