Moda

Kako to izgleda kad Fendi surađuje s korejskim modnim brendom

Autor: Žene.ba
Kako to izgleda kad Fendi surađuje s korejskim modnim brendom

S vrućim i sunčanim ljetnim danima pred nama modna kuća Fendi je, u suradnji s korejskim brendom Gentle Monster, izbacila novu capsule kolekciju. Radi se o neizostavnom modnom dodatku – sunčanim naočalama.

Kolekcija se sastoji od nekoliko unisex modela sunčanih naočala, a spaja modernu, pomalo pomaknutu estetiku Gentle Monstera i luksuznu vibru talijanske kuće Fendi. Riječ je, naime, o samo dvije različite siluete. Prva nosi naziv GENTLE FENDI NO.1 i u sebi spaja recentne street style trendove i sveprisutnu logomaniju, dok je druga, GENTLE FENDI NO.2, nešto klasičnija i okruglih okvira bez, na prvi pogled, vidljivog logotipa.

Capsule kolekcija sunčanih naočala nastala ovom pomalo neobičnom modnom suradnjom kao rezultat ima sjajne modele omiljenog ljetnog asesoara koje će obožavati svi – i oni koji preferiraju klasiku te su vjerni jednom modelu naočala, ali i oni koji vole streetwear, prate trendove i vole se isticati svojim stilom odijevanja. Definitivno se radi o modelima koje ćemo uskoro viđati na street style fotografijama ili pak #ootd postovima trendseterica diljem svijeta.

Elle.hr