Moda

Naomi Campbell zrači samopouzdanjem unatoč problemima s prozirnom haljinom

Autor: Žene.ba

Jednom supermodel, uvijek supermodel.

To je rečenica koja savršeno opisuje Naomi Campbell koja i u 48. godini života mami poglede gdje god se pojavi. Ništa drugačije nije bilo ni na sinoćnjem partyju časopisa Vogue u Parizu koji je okupio brojne celebrityje iz svijeta mode i šoubiza, no u masi se istaknula "Crna pantera".

Naomi je na event koji je održan u sklopu Tjedna visoke mode stigla u haljini koju je samo par dana prije na reviji u Parizu predstavila dizajnerica Iris van Herpen u svojoj novoj kolekciji za jesen 2018.

Osim što se radilo o dramatičnom komadu visoke mode s raskošnim volanima i razrađenim detaljima, haljina je manekenki osigurala sve poglede jer otkriva više nego što skriva, pogotovo u području grudi. No samouvjerena Naomi nije izgledala kao da joj smeta što su joj nekoliko puta ispod taktički postavljenih aplikacija provirile bradavice.

Manekenka je efektnu haljinu iskombinirala s jednako efektnim srebrnim sandalama s mašnom, a nije se suzdržavala ni s nakitom te je, osim prstenja, narukvica i ogrlica, oko vrata stavila i debeli zlatni choker od tkanine.

Kosu je nakovrčala i crnom olovkom naglasile oči te još jednom dokazala da joj i dalje nema ravne ni među dvostruko mlađim modelima današnjice.

Index.hr