Moda

Natalie Portman iznenadila u mini haljini s nikad dubljim dekolteom

Autor: Žene.ba
Natalie Portman iznenadila u mini haljini s nikad dubljim dekolteom

Glumica Natalie Portman je na LA premijeri svog novog filma "Lucy In The Sky" zasjenila sve prisutne svojim iznenađujuće izazovnim stajlingom.

38-godišnja Oskarovka koju smo na svečim događajima navikli viđati u elegantnim i glamuroznim izdanjima, za ovu je prigodu modnu inspiraciju očigledno potražila kod žena kojima je stilski potpis seksepil, a zbog dubine dekoltea na njezinoj haljini prva nam je napamet pala Jennifer Lopez.

Natalie je na premijeru došla u minijaturnoj crnoj haljini krojenoj u stilu sakoa, ali bez kragne i gumba, i s prorezom do pupka.

Ne pamtimo da smo glumicu ikad vidjeli u izazovnijem izdanju, a da je ovu haljinu nosila prije nekih 20-ak godina, prije nego što se J.Lo upisala u historiju u svojoj zelenoj Versace haljini, možda bi baš ona danas bila sinonim za dekolte do pupka.

Stajling je upotpunila jednostavnim crnim sandalama s dva remena, modelom koji dominira na svim holivudskim eventima te je preskočila ostale modne dodatke i nakit.

Kosu je raspustila i lagano ju uvila te je napravila razdjeljak po sredini, a s make-upom je igrala na sigurno te je naglasila oči crnim smokey-eyeom i na usta nanijela jarkocrveni ruž.

Index.hr