U Francuskoj

Salma Hayek svojom elegantnom haljinom očarala mnoge

Autor: Žene.ba
Salma Hayek svojom elegantnom haljinom očarala mnoge
Foto: Salma Hayek

Haljina s tankim remenom oko struka laskala je vitkoj liniji 57-godišnje glumice, koja je privlačila sve poglede na druženju u Elizejskoj palači.

Salma Hayek je propustila ovogodišnju Met Galu iz važnog razloga. Dok su njene kolegice zablistale na crvenom tepihu u New Yorku, ona je bila u društvu supruga Francois-Henrija Pinaulta, uživajući u susretu s francuskim i kineskim predsjednicima. Njen suprug, pozvan kao jedan od najbogatijih Francuza i vlasnik luksuznog konglomerata Keringa, koji obuhvata brendove poput Guccija, Saint Laurenta, Balenciagea, Bottege Venete i mnogih drugih, bio je domaćin večere. Salma je pratila supruga u stajlingu koji je odisao glamurom.

U Elizejskoj palači nosila je bordo dugu haljinu s tule suknjom, dugačkim rukavima i preklopljenim gornjim dijelom, istaknutim uskim pojasom oko struka koji je naglašavao njezinu liniju. Dodatno je upotpunila izgled raskošnom srebrnom ogrlicom sa simbolima lišća, metalik clutch torbicom te srebrnim cipelama s platformom i visokom petom.

Salma Hayek i njezin suprug, 61-godišnji Pinault nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka. Glumica je tim povodom podijelila na društvenim mrežama fotografije s vjenčanja i romantičnu posvetu.

"Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste to pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte", poručila je glumica uz komentar da joj je to bio "jedan od najboljih dana života".

Objavu je započela fotografijom sebe u vjenčanici kao potpuno našminkane mladenke dok gleda u daljinu. Veza nje i francuskog milijardera započela je 2006. godine, a par je godinu dana kasnije dobio svoje prvo zajedničko dijete, kćer Valentinu Palomu Pinault, za koju svi kažu da je prava majčina nasljednica.