Moda

Šarmantni kompleti koje ćemo ove jeseni nositi na posao

Autor: Žene.ba
Šarmantni kompleti koje ćemo ove jeseni nositi na posao

Jesenska sezona donijela je veliku transformaciju ormara koja nije zaobišla ni poslovnu garderobu. Uz omiljene modne klasike koji će i ove sezone odigrati glavnu ulogu u našim svakodnevnim poslovnim kombinacijama, jesen je istaknula nekoliko novih trendova koji će s dozom elegancije odgovoriti na izazov potrage za savršenim lookom za užurbane poslovne dane – jedan od njih bez sumnje su koordinirani setovi ili popularno zvani kompleti.

POSLOVNI KOMPLETI ZA SAVRŠENI JESENSKI LOOK

U posljednjem desetljeću, modni svijet bitno se promijenio, a možda najveće promjene doživjela je poslovna garderoba. Uz iznimku nekoliko poslovnih okruženja koja još uvijek zahtijevaju nošenje uniforme, poslovna garderoba danas je bitno opuštenija. Modni klasici dobili su novi, moderni pomak i urbaniji izgled zbog čega ćemo favorite iz poslovne garderobe nerijetko nositi i u ležernim kombinacijama. Jedan od poslovnih modnih favorita koji je ove sezone dobio trendi pomak i istaknuo se kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada za jesensku poslovnu garderobe su kompleti.

@tineandreaa

Osim što će vas na prvu osvojiti svojim šarmantnim izgledom, koordinirane setove ove ćete jeseni zavoljeti i zbog jednostavnosti koju unose u svakodnevno spremanje – u samo dva komada, kompleti donose savršeni look za svako poslovno okruženje.

Sve je započelo s ultimativnim klasikom iz svijeta kompleta, jednostavnim odijelom koje je u posljednjih nekoliko sezona osvojili modni svijet. Ukrašeno kariranim i prugastim uzorkom ili obojano it nijansama sezone, klasično odijelo transformiralo se u trendi komplet koji je prešao granice poslovne garderobe i postao naš favorit i izvan radnog vremena. Uz odijela, jesen donosi komplete koji spajaju suknju i blejzer, košulju i hlače. Još jedan komplet koji će plijeniti pažnju u jesenskoj sezoni je spoj pulovera i hlača ili suknja u istoj boji.

U nastavku donosimo najbolje poslovne komplete koji će osvježiti vašu jesensku garderobu, izgledati odlično spojeni zajedno, ali i stvarati bezbroj drugih kombinacija unutar vašeg ormara.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Uterque
Uterque
we11done
Preen by Thornton Bregazzi
Maggie Marilyn
Le 1717 Septembre
Sea
Le 17 Septembre
Matériel
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Asos Design
Glamorous
Asos White
Mango
Mango
Mango
Mango
Topshop
Topshop
Topshop
Maje

Gucci
Journal.hr