Moda

Za savršenu smeđu boju kose, dodajte pramenove!

Autor: Žene.ba
Za savršenu smeđu boju kose, dodajte pramenove!

https://www.instagram.com/p/Bevx84-gZuV/?utm_source=ig_embed

Beauty trendovi ove su nas godine vratili jednostavnosti prirodnog looka. I dok su naše kozmetičke torbice ispunili lagani puderi, nježni ružičasti tonovi i veliki povratak sjajila, trendovi u svijetu kose vratili su nas našoj prirodnoj boji kose. Sve veća popularnost nude trenda koji ne donosi drastičnu promjenu prirodne boje, već ju naglašava i izvlači ono najbolje iz nje u središte pozornosti ponovno je stavila nijanse smeđe. Od prozračnih svijetlo smeđih tonova do zagasitih tamnih nijansa koje nose poseban allure i dozu mistike, smeđa paleta nudi raskoš predivnih nijansi boja za kosu koje stvaraju vrlo ženstveni i chic izgled.

Bilo da je vaša kosa prirodno smeđa ili ste ove sezone odlučili potamniti svoju kosu, svaka nijansa smeđe izgledat će bolje uz nekoliko prošaranih pramenova.

https://www.instagram.com/p/Bb-Cdnbh7gq/?utm_source=ig_embed

U svijetu kose i frizura, pramenovi su se oduvijek isticali kao jedan od najpopularnijih trendova. Bilo da ste spremni za dramatičnu promjenu boje ili tek suptilan odmak od vaše prirodne nijanse, pramenovi su uvijek odlična ideja, osobito kada govorimo o smeđoj kosi. Od nekoliko pramenova uz lice ili stotine tankih pramenova koji će transformirati boju vaše kose, igra pramenova i ove će sezone poslužiti kao savršeno osvježenje svake frizure, ali i stvoriti onu savršenu nijansu smeđe. S dodatnom dimenzijom i efektom razigranosti i volumena, pramenovi su jedan od omiljenih trikova brineta koji svaku beživotnu nijansu pretvara u savršenu boju.

https://www.instagram.com/p/Bgj5uYoHL7J/?utm_source=ig_embed

Iako su donedavno mnogi zazirali od pramenova zbog samog procesa bojanja koji je, osobito na dugoj i gustoj kosi, trajao satima, L’Oreal Professionnel Instant Highlights donosi jednako efektnu transformaciju smeđe boje kose u onu savršenu nijansu u samo 45 minuta. Sve o novom načinu stvaranja pramenova doznajte na ovom linku, a u nastavku pronađite nekoliko primjera koji vam mogu poslužiti kao savršena inspiracija za pronalazak one savršene smeđe nijanse.

https://www.instagram.com/p/BfcbHNrh0MP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BXichTNlkVN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BhSuGNlBLnN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BenjPEkhEtY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfWcsddBW5O/?utm_source=ig_embed

Journal.hr