Poznata glumica

Jennifer Garner podijelila bitan savjet o roditeljstvu

Autor: Žene.ba
Jennifer Garner podijelila bitan savjet o roditeljstvu
Foto: Jennifer Garner

U svijetu roditeljstva, mnoštvo savjeta i tehnika pruža se kao putokaz za uspješan odgoj djece. Međutim, jedan od najdragocjenijih izvora mudrosti često dolazi iz vlastitog iskustva i savjeta koji su nas oblikovali kroz godine. Glumica Jennifer Garner nedavno je podijelila jedan takav savjet koji je dobila od svoje majke, a koji je s vremenom postao osnovno pravilo u njenom roditeljskom pristupu.

Jennifer Garner je nedavno otkrila dragocjeni savjet koji je dobila od svoje majke Pat u podcastu Kelly Corrigan "Wonders: About Your Mother". Istakla je važnost liberalnog korištenja "da" u odnosu s djecom, uz zadržavanje svojih granica s "ne". Prema njenim riječima, ova jednostavna taktika vrijedi više od milion "ne".

Majčin savjet temelji se na jednostavnom ignorisanju, prepuštajući nekim situacijama prostor da se riješe same. Jennifer je istakla trenutke kada bi je nazvala sa svojim problemima, a majka bi jednostavno rekla: "Pa, dobro", prelazeći na drugu temu. Ovo iskustvo potaklo bi je da se obrati svojim sestrama za daljnju podršku, svjesna granica majčine uloge u tom trenutku.

Garner, majka troje djece s bivšim suprugom Benom Affleckom, ističe važnost ovog savjeta u svom roditeljskom iskustvu.