neočekivani obrt

Porodila se kod prijateljice: Umjesto čestitke, dobila račun za novi kauč

Autor: Žene.ba
Porodila se kod prijateljice: Umjesto čestitke, dobila račun za novi kauč
FOTO: Pexeles

Žena je uživala na djevojačkoj večeri kod prijateljice kada je njeno dijete odlučilo da se rodi. Na kraju, žena je iznenada rodila na kauču svoje prijateljice Elle, gdje je naučila prvo pravilo roditeljstva: djeca često biraju neprikladno vrijeme za dolazak.

Hitna pomoć je pozvana da pomogne tokom poroda i sve je prošlo bez problema. Međutim, majka je bila iznenađena što Ella nije izrazila radost zbog njenog novorođenčeta.

"Ella je od tada bila hladna prema nama. Ona je jedina koja nije svratila vidjeti bebu", ispričala je majka na jednoj internetskoj grupi za savjetovanje. Također kaže da se obratila Elli sa zahvalom i isprikom, nakon čega joj je Ella odgovorila računom za novi kauč.

"Poslala mi je račun za kauč. Nije problem platiti, ali svejedno mi je bilo nekako grubo. Ipak se Ella čini jako povrijeđenom. Ne znamo kako to popraviti. Osjećam se krivom", izjadala se novopečena majka, piše New York Post.

Nakon što je pročitala 1400 komentara koji su joj rekli da je pogriješila, rekla je da će se "udaljiti" od svoje objave, ali će također preuzeti i odgovornost.

Ali, ljudi u komentarima nisu stali na njenu stranu te su joj mnogi napisali da je "neljubazna" i "nezahvalna".