Celine Dion priznaje: Nikad u životu nisam poljubila drugog čovjeka!

“Nikad u životu nisam poljubila drugog čovjeka,” počinje svoje prisjećanje na ljubav Celine Dion (51).

Celine Dion and René Angélil's Relationship Story

René made Celine a huge star and she started to fall in love with him

Gepostet von Yes I Do am Donnerstag, 23. Mai 2019

Celine Dion je imala samo 12 godina kada je upoznala Renéa Angélila. On je tada imao 38 godina i postao je ljubav njenog života!

Koliko je René bio siguran u Celinein talenat, svjedoči i činjenica da je podigao hipoteku na kuću kako bi finansirao prvi album sada svjetski popularne pjevačice.

Kada je prvi put čuo kako Celine pjeva, René je bio siguran: Ona će biti pravi hit!

“Osjećala sam se samouvjereno, jer taj čovjek me nije tretirao u smislu: “o zdravo bundevice,” ili “slatkišu”, “malena bebo,” prisjeća se pjevačica.

Zahvaljujući Renéu, Celine je dobila šansu da pokaže svoj talenat i postane velika zvijezda u šou biznisu. I ona je počela da se zaljubljuje u njega…Ali vezu su započeli kada je Celine napunila 20 godina.

“Uvijek smo bili zajedno. Putovali smo zajedno, provodili dane. Uvijek smo se na rastanku pozdravljali sa poljupcem u obraz, a te noći sam se malo zaustavio poslije tog pozdrava i … i to je sve promijenilo,” svojevremeno je ispričao René.

Zbog straha od različitih shvatanja, par je svoju vezu otkrio 5 godina kasnije. Vjerili su se 1991. godine, a vjenčali 3 godine kasnije.

Svadba je prenošena uživo na televiziji.

Nakon “Titanika”, Celine stiče globalnu popularnost. Ali sreća traje do 1998. godine kada otkrivaju da René ima rak grla.

Celine ostavlja sve kako bi bila uz muža. Nakon izliječenja, par dobija troje djece: René-Charles, Eddyja i Nelsona. Sreća traje do 2013. godine. Rak se vratio.

“Za sve nas je bilo izuzetno teško. Za mene pogotovo jer sam gledala čovjeka koga volim kako umire, malo po malo, svaki dan,” iskrena je Celine.

Rene umire u januaru 2016. godine.

Celine ostaje bez partnera nakon 21. godinu braka i 30 godina partnerskih odnosa.

“Volim ga. Još uvijek sam zaljubljena u njega,” priznaje Celine.

Žene.ba