Dodjela nagrada Emmy ove godine neće imati voditelja

Prestižna dodjela nagrada Emmy koje se dodjeljuju za najbolji televizijiski program, ove godine neće imati voditelja po uzoru na dodjelu nagrada Oscar. Razlog za ovu odluku je niski rejting koji je u zadnjih nekoliko sezona pomeo dodjele koje su pomalo već izgubile svoj kultni status. Ko će najavljivati pobjednike nije još otkriveno. Do danas je poznato samo da će televizijska kuća Fox u potpunosti ažurirati cijelo emitiranje.

 

 

“Naš je posao podići rejting programa godine kada imamo sreću emitirati ga”, rekao je izvršni direktor Fox Entertainment Charlie Collier.

Prisjetimo se kako je ove godine, prvi put nakon tri desetljeća, glavna ceremonija Oscara ostala bez “domaćina” nakon što je Kevin Hart napustio svoje radno mjesto zbog skandala vezanog za neuspjelu šalu na temu LGBT osoba. Komičar je dao ostavku, ali emitiranje je prošlo iznenađujuće dobro i bez njega, s ocjenom 12% višom od uobičajene. Očito, uzevši u obzir tu činjenicu, organizatori Emmyja 2019. također su odlučili raditi bez glavnog voditelja. Međutim, konačna odluka još nije donesena, a 71. ceremonija Emmyja još uvijek može naći domaćina gala večeri ako se pojavi savršeni kandidat.

 

Bez obzira na to, manifestacija će se održati 22. septembra u Microsoft kinu u Los Angelesu.

Elle.hr