Dugoisčekivani događaj

Met Gala: Izdvojili smo najatraktivnije lookove ekskluzivne večeri

Autor: Žene.ba
Foto: Profimedia

Met Gala je zaista događaj koji ne prolazi nezapaženo! Čak i ako nismo tamo lično, uvijek se radujemo vidjeti ko je odabrao koju kombinaciju, jer to postaje tema rasprave u svijetu mode i medija. Kako i do sada, ni ove nas godine najekskluzivniji modni događaj nije poštedio te su počasne zvanice servirale atraktivne kombinacije s ciljem oživljavanja teme večeri.

Jučer navečer, najveće zvijezde i modne ikone današnjice popunile su The Metropolitan Museum of Art. Otkrit ćemo ko je najbolje interpretirao temu i dobio najviše pohvala, dok će drugi biti glavna tema internetskih memova i modnih rasprava.

Modne kreacije su uvijek ključan dio ove spektakularne noći, uz nekoliko viralnih trenutaka, no važno je razumjeti i poštovati zadani dress code. Tema Met Gale obično odražava aktualnu izložbu u muzeju, koja se ove godine naziva "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", dok je službeni dress code bio Garden of Time. Zvanice su poznati po svojim raznovrsnim interpretacijama teme, što je ovu noć učinilo zanimljivim poligonom za promatranje kreacija.

U galeriju smo dodali ključne outfite s crvenog tepiha, a vas ostavljamo da prosudite ko je najbolje uskladio svoj izgled s ovogodišnjom temom.