Jennifer Lopez proslavila 13. rođendan svojih blizanaca

Jennifer Lopez sada je službeno majka dvoje tinejdžera, a sa pratiteljima na Instagramu podijelila je video doručka u krevetu koji je poklonila svojim 13-godišnjim blizancima Maxu i Emme (čiji je nadimak Lulu) povodom njihovog rođendana.

Lopez je objavila kratki isječak u kojem se vidi kako tinejdžeri jedu palačinke i vafle u krevetu i čitaju rođendanske čestitke. U jednom je trenutku djelovala emotivno, brišući suze.

Bila je vrlo osjećajna prema svojim bebama koje odrastaju, rekavši im u jednom trenutku: „Znate li kako sam ponosna na vas, u koga ste odrasli? Sjećam se jučer, kako sam vas oboje nosila kući iz bolnice. Usred snježne oluje.“

Moje prekrasne bebe danas su tinejdžerke!! Ne mogu vjerovati da je prošlo 13 godina otkako sam ih usred snježne oluje nosila oboje kući na rukama. Iz te mećave izašla su dva savršena kokosova oraha koja su preuredila moj život i naučila me pravom značenju ljubavi. Od tada je to bilo najčarobnije putovanje puno avanture i radosti … Jutros osjećam toliko emocija … danas tako emotivno … tako ponosno i sretno i slomljeno srce da ne mogu zamrznuti vrijeme. Za moje dvije brižne, osjetljive i posebne duše … za koje znam da će promijeniti i preurediti svijet na vaše vrlo jedinstvene načine … vaša vas mama voli zauvijek … i uvijek i zauvijek, napisala je Jlo u opisu videa, prenosi azra.

Žene.ba