Tri znaka da je frajer na kojeg ste bacili oko loš ljubavnik

Ponekad vas neki ljudi privuku na prvi pogled, a onda se razočarate brzinom svjetlosti. Ili onoliko brzo koliko će trebati da vas vaša zaljubljenost odvede u krevet.

No, postoje jasni znakovi koji pokazuju da frajer na kojeg ste bacile oko možda baš i nije onako dobar ljubavnik kao što ste mislile…

Jedina tema – njegov izgled

Već na prvom spoju lako ćete prepoznati osobe koje su opsjednute svojim izgledom. Osim što je na njima sve toliko savršeno usklađeno da izgledaju kao da su upravo sišli s modne piste, jedina tema o kojoj žele razgovarati je, pogađate, njihov izgled.

Poželjno je da muškarac misli na svoj izgled, ali ako tome posvećuje više pažnje nego ti, možda imate problem…

Posesivan je

Prvi put kada vas je poljubio imali ste osjećaj da vas pokušava usisati, a kada vas grli to izgleda kao da ste zapetljati u krakove hobotnice. Romantika i nježnost su za njega strani pojmovi i u svemu se mora isticati te voditi glavnu riječ. Lijepo je da zna točno što želi, ali frajeru – lakše malo!

Ako je tako posesivan na svakodnevnoj bazi, vjerojatno vas ništa drugačija situacija ne očekuje ni u krevetu.

Ne zanima ga što mu pričate

Ako nikada ne pita kakav vam je bio dan, ne zanima ga vaša prošlost ni vaši interesi, a sve vrijeme koje provodite zajedno troši samo na pričanje o sebi – bježite glavom bez obzira.

Onoga koga ne zanimate vi kao osoba, neće ga zanima ni vaše želje pod plahtama.

Index.hr