Bookirajte je na Airbnb-u

Leteća kuća iz animiranog filma Nebesa je sada postala stvarnost

Autor: Žene.ba
Foto: - Airbnb

Poznati animirani film "Up" (Nebesa) nevjerovatno je djelo koje je osvojilo srca mnogih gledalaca širom svijeta. Njegova dirljiva priča i leteća kućica postali su ikonični simboli ovog remek-djela. No, fanovi ovog Pixarovog klasika bit će posebno oduševljeni novom viješću. Airbnb je odlučio oživjeti Carlovu i Ellienu kuću kako bi obilježio 15. godišnjica filma. Kuća iz "Nebesa" postala je stvarnost - a i baloni su uključeni!

Airbnb je krenuo korak dalje i pružio avanturistima nezaboravno iskustvo boravka u jednoj od najprepoznatljivijih kuća iz filma, koja je ukrašena s više od 8000 balona. Kako bi osigurali sigurnost gostiju, kuću zapravo podiže velika dizalica, a pogled koji se pruža nad Novim Meksikom sigurno će ostati urezan u sjećanju svakog posjetioca.

Povedite svoje prijatelje i započnite pisanje stranica vlastite avanture. Sada imate priliku oživjeti svoje najluđe snove boravka u letećoj kući. Ova čarobna kuća može primiti četiri gosta i sadrži jednu udobnu spavaću sobu s dva kreveta te jednu prostranu kupaonicu. Ovo je prilika da probudite dijete u sebi, pustite mašti na volju i doživite nezaboravno putovanje koje će vas odvesti do samih nebodera!

Prijave su otvorene do 14. maja 2024. u 8:59, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto u ovom jedinstvenom iskustvu, a u galeriji pogledajte kako šarmantna kućica izgleda.