Harmoničan sklad

Ovaj dom s toplim drvenim tonovima stvara opuštajuću atmosferu

Autor: Žene.ba
Ovaj dom s toplim drvenim tonovima stvara opuštajuću atmosferu
Foto: Instagram

U ovom domu, drvo i krem nijanse igraju ključnu ulogu u stvaranju atmosfere koja odiše toplinom i udobnošću. Svaki element u prostoru pažljivo je odabran kako bi se postigao harmoničan sklad, pružajući domaćinstvu i gostima osjećaj ugode i opuštenosti.

U prostranom open-space prostoru odmah su uočljive monumentalne drvene grede, koje naglašavaju prirodnu ljepotu i karakter prostora. Spoj kuhinje i dnevnog boravka savršeno je usklađen, pružajući skladan ambijent za opuštanje i druženje. U dnevnom boravku ističe se bijela sofa s dodacima poput jastuka i deka u toplim tonovima, dok su baršunaste fotelje dodatni udobni elementi. Kuhinja dominira bijelom bojom, obogaćena mjednim i zlatnim detaljima na ručkama, dok mramor na radnoj ploči dodaje luksuzni dodir. Otok u kuhinji postaje središnje mjesto za okupljanje, posebno u ovako prostranim dimenzijama prostora.

Prostrana spavaća soba, odiše dramatikom zida iza uzglavlja, gdje se ističu bordure koje se protežu kroz druge prostorije. Osim toga, primjećuju se trendi pleteni detalji poput košara, dok orijentalni tepisi dodaju karakter svakom kutku prostora. Posebno impresionira prostorija za odijevanje, koja nudi praktičnost i eleganciju, opremljena ormarićima, sjedećim prostorom i toaletnim stolićem. Oduševljeni smo činjenicom da se ljepota ovog doma proteže i izvan granica interijera, stvarajući jednako ugodan dojam i izvana.