Lifestyle

Sudeći po Instagramu ovo je 5 najpopularnijih badića sezone

Autor: Žene.ba
Sudeći po Instagramu ovo je 5 najpopularnijih badića sezone

Premda vremenska prognoza ne ide u prilog našem maštanju o ljetu, naše omiljeno godišnje doba ipak je iza ugla, a to obično znači potragu za novim, omiljenim kupaćim kostimom u kojem ćemo provoditi duge i bezbrižne dane na plaži.

Ovoga tople sezone mnogo je trendova zabljesnulo kada su u pitanju badići, no Instagram je neke od njih ipak pogurnuo na sam vrh popularnosti. Većinu njih, influencerice su već isfurale na dalekim, tropskim destinacijama, a neki su se brendovi i modeli pritom istaknuli kao najpoželjniji.

Pepita u boji limete

Boja limete ključna je kada su pitanju trendovi kupaćih kostima ovog ljeta, a dvodijelni badić ukrašen pepita uzorkom, nastao u suradnji brendova Shrimps i Warehouse, jedan je od onih koje ćemo ovog ljeta često viđati na plažama i društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BxxXEQ8IgwM/?utm_source=ig_embed

Žuti bikini s cvjetnim uzorkom

Jarko žuti bikini ukrašen floralnim motivima, u retro duhu, uspješnica brenda Solid and Striped, naprosto je savršen stilski odabir za osunčane plaže.

https://www.instagram.com/p/BwYNkXyBF6T/?utm_source=ig_embed

Hunza G modeli

Retro modeli kupaćih kostima, bili oni dvodijelni ili jednodijelni, ako nose potpis ikoničnog brenda Hunze G, bit će apsolutni hit i ljeta koje nam dolazi.

https://www.instagram.com/p/Bt6QoeYD_P_/?utm_source=ig_embed

Bikini tigrastog uzorka

Dvodijelni bijeli badić tigrastog uzorka brenda Rixo fantastičan je ljetni odabir, posebno kada ide u paru s preplanulim tenom.

https://www.instagram.com/p/BsvwvTahX-6/?utm_source=ig_embed

Bikini retro kroja

Dvodijelni badić retro kroja, sa super visokim gaćicama, i po mogućnosti u šarenim nijansama, kao što je onaj brenda & Other Stories, bit će savršen dodatak svakom stylish godišnjem odmoru.

https://www.instagram.com/p/BxNqHrOg6ea/?utm_source=ig_embed